Facebook video indir araçları ile uygulama indirmeye ve cihazlara virüs bulaştırmaya gerek kalmadan istediğiniz Facebook videosunu indirebilirsiniz. Facebook’ta yer alan bütün videoların indirilmesi amacı ile kurulmuş olan indirme siteleri saniyeler içerisinde güvenilir koşullarda video indirme hizmeti sunar. İnternet üzerinde kısa süreli bir araştırma yaptıktan sonra size güven veren bir siteyi tercih ederek, Facebook’ta bulunan bütün videoları istediğiniz klasöre indirebilirsiniz.

Facebook video indir araçlarını 7/24 kullanabilirsiniz. Bu konuda size sayısız seçenek sunulur. Kısa bir araştırma ile en güvenilir indirme aracını bulabilir ve video indirme işleriniz için kullanabilirsiniz. Güvenilir bir Facebook video indir aracı tercih edebilmek için şu konulara dikkat etmelisiniz;

  • Facebook video indir hizmeti veren sitelerin kullanıcı yorumlarına bakmalı ve daha önceki indirmelerde kullanıcıların yaşadığı durumları gözden geçirmelisiniz.
  • İndirme aşamasında sizden özel bilgi talep eden sitelerden indirme işlemi yapmamalısınız.
  • İndirme sonrasında da kullanıcılarına hizmet veren siteleri tercih etmelisiniz.
  • Canlı destek sisteminin yer aldığı siteler üzerinden indirme işleminizi gerçekleştirmelisiniz.

Şu Adımları Takip Edin: Videoindir.org sitesine giriş yapın ardından Facebook Video İndir Sayfasına Gidin Ardından tool kısmına indirmek istediğiniz linki yapıştırın ve indir butonuna tıklayın videonun formatını seçtikten sonra hızlıca masaüstü veya mobil cihazınıza inecektir.

Facebook Video İndirme Güvenli mi?

Facebook video indir araçlarının güvenli olup olmadığını çok basit şekilde siz de anlayabilirsiniz. Bu siteler normal koşullarda herhangi bir güvenlik açığına sahip değildir. Tek amaçları yönlendirilen link uzantısı üzerinden videonun kaynağına ulaşmak ve indirme işlemini gerçekleştirmektir. Ancak bazı durumlarda siteler kötü amaçlı yazılımlar ile donatılmış olabilir. Bu durumlara karı önlem alarak indirme işleminizin güvenli olmadığı yerlerde geri adım atabilirsiniz.

Facebook Video İndirme Aracı Ne İşe Yarıyor?

Facebook video indir araçları kullanıcıların çevrimdışı zamanlarında bile istedikleri videoları izleme fırsatına sahip olmalarını sağlar. Bu araçlar ile indirilen videolar her cihaz üzerinden açılabilir. İndirme işlemi sonrasında videolarınızı kaydettiğiniz klasörü açarak her zaman bu videolara erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede hem kendiniz hem de sevdikleriniz ile dilediğiniz zaman video izleme keyfini yaşayabilirsiniz.

Facebook video indirme araçlarının bir diğer önemli faydası ise video izlemek için her defasında internet kullanmaya gerek kalmamasıdır. Bu sayede aynı videoyu birden fazla kez izlemek için internet harcamak zorunda kalmazsınız. Videoyu bir kez indirdiğiniz taktirde bir sonraki izlemelerde internet harcaması olmadan görüntüleyebilirsiniz.

KAYNAK: https://www.videoindir.org/