Vintage ve Retro modasının yeni giyim markası olarak Black Fashion, CEO’su Berkay Yıldız’la birlikte 2021 yılının en sevilen modellerini duyurdu. Türkiye’nin genç kadınları için alt giyimi keşif edenler hayran kalıyor!

Black Fashion Yırtık Kotlarda Yeni Moda!

Vintage ve Retro modellerinde kullanılan kot pantolon kumaşlarında yeni bir dönem başlatarak, buz mavi ve koyu mavi modellerini duyurdu. Black Fashion kot pantolon yırtık modeller için yüksek bel ve kapri seçeneklerini de kadın giyim modelleri arasında sunuyor.

Türkiye’nin en sevilen alt giyim modasında, sokak tarzı ve spor şık seçenekler de Black Fashion markasının en çok satan ürünleri arasında yerini aldı!

Black Fashion Spor Şık Modasında Yeni Dönem!

Spor şık modellerle ilgi çeken son dönemin en sevilen markası olarak Black Fashion, alt giyim kategorisinde açık ve koyu renkleri bir araya getirdi. Türkiye’nin spor şık markası olarak listede yerini aldı. İnstagram adresi üzerinden de modellerini paylaşarak @blackfashion modasını genç kadınlara duyurdu.

Black Fashion Genç Kadınların Modası!

Genç kadınlar için vintage ve Retro modellerini 2021 ve 2022 yılının sezonuna göre tasarlayarak, Türkiye’nin en başarılı modellerini sevenlerle buluşturdu. CEO’su Berkay Yıldız’ın da katkılarıyla yurt dışında ve yurt içinde en çok satış yapan giyim markalarından biri olma yolunda ilerliyor. Alt giyimde yeni dönem başlıyor.