Dünkü Kayseri maçının ardından herkesin ağzından bal damlıyor. Neymiş son haftalarda formda takım olan Kayseriye karşı hemde deplasmanda oynayıp galip gelmek evet ilk dilimde atılan şahane gol, gollük pozisyonlar , şutlar oynanan oyuna eyvallah. Ancak ben yine tekrar etmek istiyorum abartıya hiç gerek yok.

Bakın abartacaksak Bakasetas'ın jeneriklik golünü yere göğe sığdırmayalım ona da eyvallah. Zira bu oyuncu bunu hep yapıyor oda ayrı bir güzelliği. Diyecegim odur ki Trabzonspor takımı maçın 3de ikilik bölümünde üstün oynamıştır , oynayacaktır da. Kayseri gibi takımlara hep üstün oynamalıdır. Bakın bu ligde bir parmak sayısı kadar takımı alın gerisi hep aynı ağırlıkta kimlikte takımlardır. Ondandır ki biz şampiyon olacaksak iyi yaptıklarımızı bir kenara koyup yapamadıklarımıza bakmalıyız. Başlayalım 45 dakikada Trabzonspor kalesine gelirken orta sahayı elini kolunu sallayarak geçmeyecekler üstüne üstlük birde gol atmayacaklar. Cornelius ile oynayacaksanız yineliyorum bu anlayışla olmaz. Oyuncuyu da kaybedersiniz . Kapanan takımlara karşı yan toplarla birlikte rakip defans arkasına sızacak oyuncuları yedekte tutmayacaksınız ... İsmail olmuyor yapamıyorum hocam diyor bu oyuncuya da takıma da yazık ısrar etmeyeceksiniz. Gervinho taze gelin gibi etliye sütlüye karışmıyor oda İsmail gibi olmuyor hocam diyor.

VE DÖNEN TEKERLEĞE ÇOMAK SOKMAK GİBİ...

Sahanın yıldızı Bakasetas'ı oyundan almayacaksınız. Testlerle fazla oynayıp yorulacak gibi işaretler var deyip yedeğe alıp sonra övgüler yağdırmayacaksınız... Alt yapıdan oyuncu yetişmiyor diyenlere vede inanmayanlara ithaf olunur. Bir yıldız adayı daha geldi Ahmet Can bak kardeşim Trabzonspor'un kurtuluşu vede geleceği Trabzonlu oyunculardadır diye yıllarca hem söyledim hem kalem salladım. Ben sana onu bunu yap yada yapma demeyeceğim yolun açık olsun . Keşke Faruk Can'da senin gibi şans bulabilseydi. Son sözum alt yapı hocalarına öncelikle vitrine çıkan bu gençlerde her kim hocanın emeği varsa yüreklerine sağlık tebrik ediyorum. Ancak birde nacizane isteklerim var. Bu çocuklardaki eksikler hemen hemen aynı pozisyon alma , kademe , top rakipteyken hamle , zamanlama gibi öften püften eksikler. Dedim ya nacizane istegim var alırsınız almazsınız ama bence bunlar realitedir .