Elbette nelere dikkat etmek gerekir? Modellere nasıl ulaşılacak ve nasıl harika bir model seçilebilir? Bunlara dikkat etmek gerekir. Günümüzde ağırlıklı olarak beyaz altın renklerinin içerisine entegre edilmiş olduğu alyanslar daha fazla ön plana çıkmaktadır. Ayrıca bu modellerde ağırlıklı olarak bayanlarda taş kullanımına da dikkat ederseniz farklı şekilde farklı modellere ulaşabiliyorsunuz. Işıltılı modellerin arasında ağırlıklı olarak az önce de söylediğimiz gibi taşlı modeller yoğun. Ayrıca taşın yoğun bir şekilde işlenmesi ile ortaya çıkan modeller bulunmakta. 

Tek bir taştan değil yüzüğe birçok taşın işlenmesiyle ortaya çıkan alyans modelleri mevcut. Bu modeller arasında ayrıca yine düz klasik alyanslar da dikkat çekiyor. Elbette burada seçimlerinizi yaparken ağırlıklı olarak erkekler bu konuda hanımları daha fazla ön plana çıkarıyor. Bu yüzden dolayı aslında parmak yapısına ve el yapısına uygun olan alyansların tercih edilmesi çok önemli. Elbette ki şıklık ve dizayn olarak sizler de istediğiniz gibi bir alyans tercih edebilirsiniz. Ancak son zamanlarda ortaya çıkartılan modeller gerçekten de çok şık bir şekilde sizlerle buluşturuluyor. Az önce de söylediğimiz gibi parmak ve el yapısına göre tercih etmek yüzüklerin daha şık durması açısından çok önemli. 

Özellikle parmakları zayıf olan bir bayan için yapılacak en doğru tercih aslında ince bir alyans ve kesinlikle ışıltılı bol taşlı bir alyans tercih etmek. Düz alyans bu ellerde çok hoş durmayabilir. Ancak dolma parmak diye tabir ettiğimiz biraz daha kalın parmaklı ellerde düz alyans tercih edilebileceği gibi aynı zamanda ışıltılı olan ancak daha ince ışıltılı taşlara sahip alyanslar tercih edilebilir. Yine çok güzel sonuçlar alınabilmektedir. Erkekler için bu modellerde kesinlikle taş bulunmaz. Bunun sebebi daha düz ancak erkek eline yakışan modellere ulaşılabilmesi için sunulmuş bulunmaktadır. Böylece sizler de istediğiniz gibi bir modeli bulabilirsiniz. Çok daha şık ve güzel sonuçlar alabilirsiniz. 

Önerilerimizi dikkate alarak Assos Pırlanta’dan her zevke uygun özel olarak tasarlanmış alyansları tercih edebilirsiniz.