Yetenekli ve genç oyunculara sahip olan Leipzig bu sene şampiyonluk mücadelesinde ben de varım dediğini ilk 3 haftada gösterdi. Bundesliga liginin uzun yıllardır lideri olan Bayern Münih ise 2 galibiyet 1 beraberlikle ikinci sırada yer alıyor. Sırası ile Wolfsburg, Leverkusen ve Borussia Dortmund arka arkaya gelmektedir. Ancak tabii bu durum son hafta almanya ligi puan durumu olarak göze çarpıyor. Daha yeni başlayan sezon içerisinde yepyeni transferler ile sıralama elbette değişecektir.

Bundesliga Ligi Maç Sonuçları

Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlar ile 3. haftası geride kalan Bundesliga, özellikle Bayern Münih'in patlaması ile dikkatleri üzerine çekti. 6-1’lik Mainz galibiyeti ile ben buradayım diyen Bayern Münih, kısa süre içerisinde şampiyonluğun en büyük adayı olarak yeniden lanse edilecektir. Fırtına gibi sezona başlayan Leipzig de yine galibiyetle son haftayı kapattı. Ancak Borussia Dortmund, Leverkusen ve Volfsburg puan kaybı ile 3. haftayı kapattı.

Bu durumda lig maç sonuçları sıralamayı pek fazla değiştirmezken ileriki haftalarda durum güncellenecektir. Özellikle kaliteli kadrosu ile Bayern Münih ve Borussia Dortmund sezon sonuna kadar şampiyonluk mücadelesini götürecek gibi görünüyor.

Avrupa'da Futbol Sezonu Başladı

Bundesliga ile birlikte Türkiye Süper Lig'i bir Avrupa'nın bütün farklı liglerinde heyecan başladı. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan 2019-20 sezonu, birbirinden kaliteli yıldız oyuncuların da sahne almasına fırsat tanıyor. Tabii sadece büyük ligler değil ayrıca alt liglerde de oldukça heyecanlı maçların devam ettiğini söylemek mümkün. Zira pek çok önemli yıldızı bünyesine katan ve alt ligde mücadele eden takımlar bulunuyor.