Günümüz şartlarında teknoloji ile birlikte deneyimleyebileceğiniz, son derece başarılı modellerde yardımcı olan personel devam kontrol sistemi olarak da bilinen PDKS, çalışanlarınızla ilgili tüm süreçlerde takip etme sistemi şeklinde ofis ve iş yerlerinizde gerekli yapılandırmayı yaratmanız noktasında işe yarar. 

Ay bazında yapacağınız raporlamalar ile beraber çalışma sürelerinden tutun da devamsızlık yapan süreçlerin kayıt altına alınması gibi personellerinize dayalı çalışma saatlerinde ne kadar geç kalınmış, fazla mesailerin yazılması ya da alınan izinlerin raporlu haliyle kayıt altına tutulmuş olması gibi konularda yardımcı sistemdir. 

Bu sistem, ay bazında alınan raporlamalar ile birlikte PDKS olarak doğrudan personellere ait izinlerin hak ediş süreçlerine kadar genel veri tabanı tutma noktasında faydalı bir şekilde yardımcıdır. Kayıtlı personellere ait şekilde herhangi bir yapının yöneticiler tarafından bilgisi talep edildiğinde, çok kolay ve rahatlıkla bu sistem içerisinde raporlamayı sunabilir ve tüm detayları her an incelemeye aldırabilirsiniz. 

Tüm sistemlerle çalışma noktasında uyumlu çalışan, herhangi bir sorun ya da farklılık yaratmadan en iyi yapıda entegre edilebilir şekilde hizmet sağlar. Böylelikle en uygun kontrol mekanizmasını sizlerde istediğiniz her zaman tüm modeller ile yaratabilir ve kullanabilirsiniz. 

Ergonomik ara yüz sayesinde hem hızlı hem de esnek bir çözüm sunmaktadır. Tek ekrandan direkt bütün işlemlerinizi yapabileceğiniz, basit ve hızlı süreç işleteceğiniz bu yapıda güçlü bir sistem kurabilirsiniz. Böylelikle giriş ve çıkışlarınızın kontrol altında olacağı, yetkilendirmelerin ve güvenliğin en iyi şekilde sağlanacağı PDKS sisteminde ICS ile birlikte çalışabilirsiniz.

İş gücünü yönetme konusunda 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren ve bu alanda yüksek teknolojileriyle beraber hizmet sağlayan bir proje firması olan ICS, günümüz şartlarında donanımlı ve yazılım alanında güçlü altyapısı ile birlikte Türkiye'de en büyük firmalarla beraber büyük çalışmalar içerisinde bulunmayı başarmış bir yapıya sahiptir. En iyi şekilde siz de yeni projelerinizde, tüm faaliyetlerde ya da iş süreçlerinizde yıllarca yüksek uğraşlar yerine kaliteli ve hızlı süreçler işleyebilirsiniz.