Kış bahçesi

Kış aylarını eve tıkılı geçirmekten yoruldunuz mu? Mevsim fark etmeksizin bahçe hayatından mahrum kalmamak mı istiyorsunuz? O zaman Kış bahçesi tam size göre! İşte birbirinden farklı, birbirinden modern Kış bahçesi dekorasyonuna dair detaylar…

Kış bahçesi Nedir?

Kış bahçesi, kış aylarının yaz konforunda geçmesini mümkün kılan ve bu aylarda sürekli olarak eve tıkılmaları önlemek amacı ile tasarlanmış olan özel bir bahçe türüdür. Bu bahçenin, kullanıcılarına hem estetik bir görünüm hem de konforlu bir yaşam sağladığını söylemek mümkündür. “Kış bahçesi” olarak adlandırılması, bahar aylarında kullanımına engel değildir. Ancak bu adlandırmanın temel nedeni, amansız soğukların, karın, kışın göründüğü havalarda bile aranan huzurun yakalanmasını mümkün kılmasıdır. 

Kış bahçelerin temel itibari ile yurt dışında yoğun ilgi gördüğü bilinir. Ülkemizde ise durum pek de böyle değildir. Kış bahçesi, ülkemizde yeni yeni gelişmeye başlayan bir kültürdür. Ancak bu gelişimin son zamanlarda hız kazandığı da bilindik bir gerçektir. Bunun temel nedeni ise, kış aylarında evde tıkılıp kalmak yerine derin ve rahat bir nefes almanın mümkün hale gelmesidir. 

Evine bağımsız ya da bağımlı bir Kış bahçesi yaptırmak isteyen kişilerin dikkat etmesi gereken detaylar ise aşağıda verildiği gibidir. Kış bahçesi Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar Kış bahçesini yapacak olan firmaya özellikle dikkat edilmelidir. Bu hususta uygun fiyat tek kriter olarak görülmemeli, diğer detaylar da göz önünde bulundurularak seçim yapılmalıdır. 

Seçilen firmanın, sektörün önde gelenlerinden olması ise alınacak hizmetin kalitesi açısından her zaman avantaj sağlayacaktır. Eta Kış bahçesi ise bu bağlamda tercih edilebilecek firmaların başında gelir. 1969 yılında 280.000m2’lik bir alan üzerine inşa edilen ve inşa edildiği bölgede hizmet sunmaya devam eden Eta Kış bahçesi, müşterilerini kış aylarında huzur ile buluşturan başarılı bir firmadır. Ankara, İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere ülkenin neredeyse birçok ilinde faaliyet gösteren firmamız; hem modern, hem şık hem konforlu hem de huzur dolu Kış bahçesi tasarımlarını, kış ve bahçe severler ile bir araya getirmektedir.