Saç ekimi işleminde kişinin donör olarak seçilen bölgesinden alınan saç kökleri başka ihtiyaç olan bölgeye ekilir.  Bu işlem bir seans sürebileceği gibi hastanın durumuna göre birkaç seans da sürebilir.

İstanbul’da saç ekimi yapan yerler tarafından kullanılan yöntemler kişiye özeldir. Kellik sorunu olanlar ve saç bölgesinde seyrelme olan kişilerde saç ekim tedavisi uygulanabilir.  Belirli bölgelerde saç olmaması psikolojik ve fiziksel açıdan kişinin rahat hissetmemesine yol açar. Saç ekim işlemleri hem erkeklerde hem de kadınlarda uygulanabilmektedir.  Operasyonda temel amaç saçlı bölgeden alınan kökler saçsız bölgeye ekilerek doğal bir saçlı görünüm elde edilir.

İstanbul’da Saç Ekimi Avantajları

Saç ekimi istanbul avantajları uzun dönemde devam edebilecek bir işlemdir. Uzun vadede ekilen saçlar fark edilir ve doğal sonuçlar ortaya çıkar.  Saç dökülmesi tedavilerinin işe  yaramadığı durumlarda saç ekimi etkili sonuçlar sağlar.

Saç ekimi geniş bölgelerde saç dökülmesine bağlı etkiler ortadan kaldırır. İstanbul saç ekimi yapan merkezler için araştırma yaparak karar verilebilir. Saç dökülme sürecinin geç evrelerinde de saç ekimi yapılabilir.

Operasyon sonrasında doğal görünümlü saçlara kavuşabilmek mümkündür. Saç ekim işlemi İstanbul’da hizmet veren saç ekim merkezlerinde hem erkekler hem de kadınlar tarafından talep görmektedir. Saçlar operasyondan sonra tekrar çıktığında hiçbir şekilde dökülme olmaz.

Saç Ekimi Aşamaları 

Saç ekimi aşamaları şu şekildedir;

  • Öncelikle hastanın saç analizi ve kafa derisi analizi yapılır.
  • Donör olarak bir bölge belirlenir.
  • Donör olarak belirlenen bölgelerden özel olarak saç kökleri toplanır.
  • Saç kökleri belirlenen bölgeye uygulanır. 
  • Saç ekimi kişinin kafa derisindeki boşluğa ve kellik durumuna göre farklı seans sayılarında olabilir. 

Saç ekimi sonrası kişi aynı gün taburcu olur. Saç ekimi sırasında lokal anestezi ile işlem yapılmaktadır. Bu işlem sonrasında kızarma olabilir. Bir süre sonra kızarmalar kendiliğinden ortadan kalkar. Hastanın durumuna göre seans sayısı belirlenir. İşlem sonucunda çok doğal bir görünüm elde edilebilir.

İstanbul Saç Ekimi Fiyatları

İstanbul saç ekimi fiyatları kişinin durumu, saç ekim merkezinin bulunduğu lokasyon ve doktorun tecrübesine göre değişmektedir.  Hasta fiyat bilgisi için öncelikle muayene olmalıdır. Saç ekimi yapılacak bölge ne kadar genişse işlemin maliyeti de o oranda yüksek olacaktır. Ayrıca saç ekimi birkaç seans sürecekse daha yüksek maliyetli olacaktır.

Saç ekimi İstanbul fiyat bilgisi için bir saç ekim merkeziyle iletişime geçebilirsiniz. Saç ekiminde FUE tekniği, DHI saç ekimi gibi birçok teknik vardır. Saç ekim tekniği de fiyatlar üzerinde belirleyicidir. İstanbul’da yapılan saç ekim uygulamaları sayesinde doğal bir görünüm elde edilebilir. Saç ekimi her yaşta yapılabilecek bir işlemdir.