Savaş oyunlarından biridir. Seri olarak piyasaya sürülen ve ilk Call of Duty modern Warfare oyunu 5 Kasım 2007 tarihinde oyun pazar sektörüne sunulmuştur. Modern seri olarak da öncesi bulunan oyunun daha da yoğun tercih edilmesi ve kalitesinin arttırması 2007 sürümünden sonra olmuştur.

 Oyun içerik bakımından tarihi olayları farklı bakış açılarıyla sanal ortamlarda işlemeye çalışmıştır. 2007 serisi öncesi oyunlarda işlenen ikinci dünya savaşı teması burada yerini günümüzde yaşanabilecek olay ve olgulara bırakmıştır.

 COD serisi içerisinde en yüksek kullanım ve idm puanına sahip olan oyununun 2 ve 3 olmak üzere iki adet daha ayrı seri içerisinde de sürümü bulunmaktadır. COD Modern Warfare satın al işlemini tamamlandıktan sonra oyuna mac, playstation 3, microsoft windows ve xbox gibi platformlardan ulaşmak mümkün bırakılmıştır.

 Call Of Duty Modern Warfare Oyunu Seri İçeriği

 COD oyunu içerik bakımından birden çok seri üretimden oluşmaktadır. Call Of Duty Modern Warfare ise bu seri içerisinde kendi dahilinde toplam 3 ayrı oyun serisinden oluşmaktadır. İlk modern COD oyunu 2007 yılında ütopik bir dünya da, oluşmamış ancak olabilme ihtimali yüksek savaş olgularıyla donatılmıştır.

 Oyun piyasasına sürülen 2009 yılı ikinci sürümde ise aynı olay içeriğiyle yönetilmiş, modern savaşlar konu edinilmiştir. Modern savaşların son final sürümü olan ve oyun sektörüne 8 Kasım 2011 yılında giriş yapan oyun, satış üzerinden fazla üretim gerçekleştirerek o zamana kadar çıkartılmış olan tüm call of duty serisinin içinde en fazla hasılat yapan seri olma özelliğini taşımaktadır. Call Of Duty Modern Warfare fiyatları o dönem içerisinde ortalama bir maliyet içerisinde sunulsa da, toplumun her kesimine hitap eden savaş oyunu oldukça büyük bir kazanım elde etmiştir.

 Call Of Duty Modern Warfare Oyun Serisi Alınmalı Mı?

 Call of Duty Modern Warfare serisi içerik bakımından diğer savaş oyunlarına nazaran, günümüz dünyasını ütopik bir boyutta ele alarak, teknolojinin de yardımıyla sanal dünyada modern bir savaş dünyası oluşturmuştur.

 Web siteleri üzerinde sunulan Call Of Duty Modern Warfare satın al seçeneğiyle belli bir tutar dahilinde oyuna üye olacak kişi için birçok imkan ve yeni bir simülasyon sistemli oyun dünyası sunma garantisi taşımaktadır. Bundan dolayı çokça tercih edilen oyun serisi kalite ve içerik bakımından da bir kereye mahsus olsa dahi bizce satın alınmalıdır.