Katie Price’ın "Beni şöhret için kullandı” açıklamasının ardından eski sevgili Kris Boyson, 2019 yılında ilişkileri devam ederken, İngiliz yıldızın ilişkileri devam ederken üç farklı erkekle birlikte olduğunu iddia etti.

2019'un sonlarında aşkları sona ermeden önce Katie Price ile nişanlanan 31 yaşındaki antrenör, ünlü ismin sosyal medya yayınladığı videodaki olay yaratan iddialarına karşılık verdi.

"BUNU YAPMAK İSTEMİYORDUM" 

Instagram'da canlı yayın yapan Kris, "Bunu yapmak zorunda olmak istemiyordum" dedi, ancak Katie'nin açıklamaları sonrası başka seçeneğinin kalmadığını vurguladı.

"BAŞKA YERLERDE UYUMAK..." 

İngiliz güzelin kendisiyle birlikteyken üç erkekle ilişki yaşadığını iddia eden 31 yaşındaki antrenör, eski sevgilisi hakkında "Dışarıda gezinmek ve başka yerlerde uyumak, onun için evde bekleyen çocuklarına bakmaktan daha önemli" ifadelerini kullandı.

Kris, "Bugün buraya sadece iddiaları düzeltmek için geldim, burada kimsenin kariyerini mahvetmek istemediğim için söylediklerime dikkat edeceğim, ki bunu kolaylıkla yapabilirim ama bu tür bir insan değilim" dedi.

"BENİ ALDATIRKEN ONUN ÇOCUKLARINA BAKTIM" 

Boyson, Katie Price kendisini Charles Drury ile aldatırken bütün hafta sonu İngiliz modelin çocuklarına baktığını da iddia etti.

Eski sevgili, "Şöhrete aç değilim ve para kazanmaya çalışmıyorum. Elimdeki kanıtların hepsini basına satabilirdim. Bunu yapmak istemedim, daha önce hiç yapmadım. Ama daha ne kadar dayanabilirim? Herkesin zamanını boşa harcadığı için yorumlarınızın çoğunu görmezden geliyorum, sadece söylediğiniz birkaç şeye değinmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"KATIE BENİ ALDATTI" 

31 yaşındaki antrenör, Katie'nin kendisini aldattığını ve 'hayatının en büyük hatası' olarak nitelendirdiğini belirterek, birçok insanın yapmaması gerektiğini söylediği şeylerde onu desteklediğini söyledi.