3-4 Yıldır sık gündeme gelen sosyal ağ uygulaması Tik Tok, kendi alanında şu an için önemli bir yere sahip ve bir başka popüler uygulama instagram bu alanda ne yaptıysa tahtını sarsamadı. Bu haberde Tik Tok kullanmak istemeyenler için tik tok hesap silme adımlarına yer vermeye çalıştık.

Hesap silme işlemlerinde bazen sorunlarla karşılaşılabilir ve bu bazı durumlarda kullanıcının hesabıyla alakalı ve bazı zamanda güvenlik sebebiyle engelleme gelebilir.

Kalıcı olarak hesabı iptal etme

Cihaza yüklediğiniz uygulamasını açınız ve ardından profile geçin. 3 Noktalı kısma dokunun. Menüler açıldı ise buradan "Hesabımı yönet" alanına girin. En alttan "Hesabı sil" yapınız.

Sil işleminin gereçekleşmesi için ilgili numaraya mesaj gidecek ve kodun yazılmasıyla onaylanarak işlem tamamlanacak. Sıkıntı olursa www.andronova.net sitesini inceleyin. Benzer bir başka konu ise Tinder hesap silme yazısına da bakabilirsiniz.

Onaysız hesabınız silinmez

İşlem sonunda bilgilendirme mesajı geldi ise sorunsuz işlem tamamlandı anlamına gelir. Eğer sorun varsa birde aşağıdakileri kontrol ediniz.

Silmede sorun yaşayanlar:

  • Cihazınız yeniden başlatabilir.
  • Başka bir cihazla test edebilir.
  • Oturumu kapatıp sonra girip denenebilir.
  • İnternet bağlantısıyla alakalı sıkıntı çıkabilir. (Ağ engellenmiş olabilir)
  • Şüpheli davranışlarda bulunulan hesap kısmi erişimle karşılaşır.

İlk zaman 30 gün kadar engel gelir

Çoğu ağda olduğu gibi belli bir süre hesabın açılmaması gerekiyor. Eğer açılırsa kapatma işlemi iptal edilmiş olacak. Bundan dolayı hesabınızı açmayınız. Hatta uygulamada giriş oturumu kayıtlı ise uygulamayı da siliniz.

Diğer bir öneri yazısı iCloud şifre kırma konusuna bakmanız da önerilir.