Gittiğiniz yerde gezilecek yerler ile ilgili bir arayıştaysanız mutlaka bu siteyi ziyaret etmelisiniz.

Sitede Ne Tür Bilgiler Bulabilirim?

Siteye girdiğinizde oldukça çeşitli bilgiler sizi beklemektedir. Gezi konusunda bir rehber niteliğindedir. Günü birlik turlar, konaklamalı turlar değişik türde ihtiyacınıza göre tur bilgileri mevcut. Mutlaka kendi aradığınız tatile göre bir plan oluşturmanız mümkün olacaktır.

Birçok insan İstanbul’da ikamet etmesine rağmen günlük iş temposundan İstanbul’un güzelliklerini keşfetmeye fırsat bulamaz. Fırsat bulan kişiler de nereye gideceğini bilemez. Bu gibi durumlarda size çok güzel bir yol gösterici olacaktır. İstanbul’da gezip görmeniz gereken yerleri özet halinde size belirtmektedir.

İstanbul’da gezilecek yerler konusu oldukça kapsamlı bir konudur. İstanbul o kadar eşsiz güzellikte bir şehirdir ki onu bir ünde gezebilmeniz mümkün değil. Şehir dışından geldiyseniz İstanbul geziniz için en az birkaç gün ayırmış olmanız gerekmektedir.

İstanbul’da Gezilecek Önemli Yerler Nerelerdir?

Bu sorunun cevabı çok detaylıdır. Ancak belli başlı yerleri size özet olarak geçebiliriz.

Öncelikle mutlaka bir boğaz turu yapmalısınız. Boğazın güzelliğini bu turlarla keşfetmeniz mümkün. Birçok noktada boğaz turu düzenlenmektedir. Belirli bir tutar karşılığında sizde bu güzellikleri görme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Sultanahmet Camii, Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı gibi turistik ama bir o kadar tarih kokan yerleri mutlaka ziyaret etmelisiniz. Taksim, Galata Kulesi, Eminönü’ ne uğramadan sakın İstanbul’dan ayrılmayın.

İstanbul’a gitmişken ufak bütçeli bir balık yemek istiyorum diyorsanız Sarıyer tarafına mutlaka uğramalısınız. Sarıyer’in ilerisinde ki Rumeli Kavağı’nda birçok balık çeşidini uygun bütçelerle yeme imkanını bulabilirsiniz. Aynı zamanda burada denize girme imkanınız da bulunmaktadır.