Google Partners, reklam verenlerin İnternet'te daha başarılı olmasını sağlamak için dijital pazarlama şirketleri ve profesyonellerine Google AdWords ile ilgili kaynak, eğitim ve destek sağlar. Ajanslar; ücretsiz ürün sınavları ve sertifikaları, eğitim etkinlikleri, promosyon teklifleri ve ödülleri, profesyonel iş bağlantısı kurma ve diğer araçlar gibi çok sayıda ayrıcalıktan faydalanır.

Bu kılavuzda ajanslar, Google İş Ortağı ayrıcalıklarını öğrenecek, rozeti gösterme ve rozet hakkında konuşmayla ilgili bilgi edinecek ve rozeti potansiyel müşterilere bir Google İş Ortağı olduklarını göstermek için nasıl kullanabilecekleri hakkında ipuçları alabilecekler.

Google Partners üyesi olmakla rozetli olmanın farkı nedir?

Google Partners üyeleri ücretsiz ürün sınavlarına girip AdWords sertifikası alabilir, eğitim etkinliklerine katılabilir ve promosyon tekliflerinden yararlanabilir. Rozeti kazandıklarında ise Google AdWords ürünlerinde uzman olduklarını gösterebilir ve Google İş Ortağı Arama’da sundukları hizmetleri arayan potansiyel müşterilerle bağlantıya geçebilirler.

Partner rozetini kazanmak için yapılması gerekenler:

  1. Partners şirket profili oluşturup bilgileri eksiksiz şekilde doldurun

  2. Şirket profiliyle ilişkili bir üyenin AdWords’de sertifika kazanmasını sağlayın

  3. Yönettiğiniz hesaplarda gerekli tutarda harcama yapma koşulunu karşılayın

  4. Müşterinizin ve ajansınızın büyümesini sağlayarak performansınızı kanıtlayın

Google Partner rozetini kazandıktan sonra AdWords’deki uzmanlık alanlarınıza dikkat çekebilirsiniz. Şu AdWords ürünlerinde kampanya oluşturma, yönetme, ölçme ve optimize etmeye yönelik ileri düzey kavramları öğrenin:

  • Arama ağı reklamcılığı

  • Mobil reklamcılık

  • Video reklamcılığı

  • Görüntülü reklamcılık

  • Alışveriş reklamcılığı

Rozetli bir Google İş Ortağı olarak potansiyel müşterilerinize ajansınızın AdWords konusunda uzmanlığını kanıtladığını gösterebilir ve bu sayede istediğiniz sonuçlara ulaşıp onlarla uzun vadeli ilişkiler kurabilirsiniz.

AdWords Sertifikası Nasıl Alınır?

Google Partners ve rozetli olmanın avantajlarından yararlanmak, yeni müşterilere ulaşabilmek ve hesap performansınızın daha iyi olmasını istiyorsanız [email protected] mail adresinden yada http://www.googleadwordsreklami.com/google-adwords/google-adwords-sertifikasi-nasil-alinir.html adresinden bizimle iletişime geçin, Google AdWords Sertifikası sahibi yapan çözümlerimiz ile tanışın.