Green Card ile beraber Amerikan haklarının çoğunluğuna da sahip olabilirsiniz. Yine de Türk vatandaşlığınızın devam eder. Bunun yanında Green Card için Amerikan vatandaşlığına geçmeden önceki son basamak da denilebilir. Amerika’da olduğunuz dönemlerde birçok olanağınız bulunabiliyor. Ayrıca vize ile ilgili problemler yaşamaktan da kurtulabiliyorsunuz. İş kurma olanakları ve çok daha fazlası da mümkün olabiliyor. Elbette green card başvuru yapabilmek için doğru adımlar atmak şart. Çünkü bu çekiliş içerisindeki şansınızı en iyi şekilde değerlendirmenizde de fayda var.

Green Card Başvuru Merkezi de sizlere bu konuda destek oluyor. Hayallerinize açılan kapıların aralanması kısmında sizlerin yanında. Tüm sorularınıza cevap verebiliyor olmanın yanı sıra her daim ulaşılır oluyor. Whatsapp destek hattı üzerinden iletişim kurabiliyorsunuz. Green Card Başvuru Merkezi sizleri en iyi olanaklarla bir araya getiriyor. Bunun yanı sıra sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimi de en doğru şekilde kullanılıyor. Tüm imkanlardan en iyi şekilde faydalandığınızı da görebiliyorsunuz.

Green Card Başvuru Merkezi Kaliteyi Önemsiyor

Green Card Başvuru Merkezi kaliteden de hiçbir zaman ödün vermiyor. Başvurularınızın en iyi şekilde tamamlanmasını sağlıyor. Ayrıca bu aşamada gerekli olan titizliğe sahip olduğundan da emin olabiliyorsunuz. Sizler sunduğu şeffaflıkla beraber her daim başarılı bir rehber olarak anılıyor. Güvenilir olarak karşınıza çıkabilecek tek danışmanlık firması olarak da görülüyor.

Kaynak: https://greencardbasvurumerkezi.com/hemen-basvur/