Şişli İngilizce kursları olarak siz değerli öğrencilerimize profesyonel bir şekilde İngilizce kursu eğitimleri sunuyoruz. Uzman eğitmenlerimiz tarafından verilen kurslarda “Avrupa Dil Portfolyosuna” uygun olarak İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Kurs merkezimizde verilen tüm eğitimler, her yaş grubuna uygun bir şekilde yapılmaktadır.

Kurslarımıza kayıt olan öğrenciler, eğitimden önce özel bir seviye tespit sınavına alınmaktadır. Seviye tespit sınavının sonuçlarına göre öğrenciler, belirlenen sınıflarda eğitimlerine başlamaktadır. Üstelik, tüm öğrencilerimize esnek çalışma imkânı da sunmaktayız.

İngilizce Kursu Hangi Günlerde Yapılıyor?

Şişli İngilizce kursu olarak öğrencilerimize esnek İngilizce kursu imkânı sunuyoruz. Kurs merkezlerimizde verilen eğitimler hem hafta içerisinde hem de hafta sonlarına verilmektedir. Üstelik, seanslar halinde verilen eğitimler sabah, öğlen ve akşam olarak sınıflandırılmıştır.

İngilizce kursularımız hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak ve eğitim günleri hakkında bilgi edinmek için bizleri arayabilirsiniz. Ayrıca, kurumumuz çocuklara İngilizce kursu da vermektedir.

Kimlere İngilizce Kursları Verilmektedir?

Her yaş grubuna özel yabancı dil eğitimleri verilmektedir. Uzman eğitmenlerimiz ile verdiğimiz temel kurslar ise şu şekildedir;

  • Her seviyeye uygun genel İngilizce kursları,
  • IELTS, TOEFL, YDS, YÖKDİL, TOEIC ve BULATS sınavlarına özel İngilizce kursları,
  • Hızlandırılmış ve yoğunlaştırılmış İngilizce kursları,
  • Üniversite hazırlık sınıflarına özel İngilizce kursları,
  • İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine İngilizce kursları,
  • Tamamen konuşmaya odaklı İngilizce kursları,
  • Eğitimine yurtdışında devam etmek isteyenler için ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı

Uzman eğitmenlerimiz tarafından verilen İngilizce kursları hem hafta içerisinde hem de hafta sonlarında 3 seans olarak yapılmaktadır. Öğrencilerimiz, ayrıca İngilizce kurslarına 8 ile 12 kişilik özel sınıflarda girmektedir. Öğrencilerimize sunduğumuz esnek çalışma fırsatı sayesinde memnuniyet seviyemizi de en üst düzeye çıkarmaktayız.

Şişli İngilizce kursu hakkında bilgi almak için 0 212 234 78 78 nolu telefon numarasını arayabilir veya internet sitemizi ziyaret ederek bizlere mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra İstanbul ilinin Şişli ilçesinde bulunan ofisimizi de ziyaret edebilir, bizlere her türlü soru ve görüşlerinizi kolaylıkla iletebilirsiniz.