Her tür havuz sistemi için gerekli olan aksesuar veya da ekipmanlara Asyalı Plastik aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Firma tarafından sayışa sunulan tüm malzemeler sektörün en kaliteli ve uzun ömürlü kullanımı olan ürünlerdir. 

Her tür havuz için özel olarak üretilmektedir. Olimpik havuzlar için, standart yüzme havuzları için ya da her büyüklükte bir süs havuzu için gerekli olan tüm havuz malzemeleri ve ekipmanları Asyalı Plastik sitesinde bulabilirsiniz. 

Asyalı Plastik sitesine giriş yaptığınızda sizlere farklı birçok kategori sunulmaktadır. Firma tarafında üretilen ya da distribütörlüğü yapılan tüm malzeme ve ekipmanlar birinci sınıf kalitededir. Bir havuz için gerekli olabilecek tüm havuz ekipmanları ve aksesuarları tek bir çatı altında ve çok uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz. Birinci sınıf kalite olan malzemeleri en uygun Fiyatlarla satın alabilirsiniz. 

Bunun için Asyalı Plastik firmasına ulaşmanız ve ne tür bir havuz sistemine sahip olduğunu iletmeniz yeterli olacaktır. Havuzlarınızın daha güvenilir, daha steril ve daha güzel görünebilmesi için gerekli olan tüm malzemeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

En çok kullanılan havuz malzemeleri

Havuz malzemeleri farklı birçok kategoriden oluşuktadır. Havuzların daha güvenilir ve steril olmasını sağlayan ekipmanlarla birlikte bir de daha estetik ve kullanışlı olabilmesi için bazı özel ürünler üretilmektedir.

Havuz içi temizlik ekipmanları gündelik rutin yapılan havuz temizliklerini en verimli şekilde yapmanızı sağlamaktadır. Her Gün güne başlamadan ya da gün bitiminde rutin havuz temizlikleri için ne tür ekipmanlar kullanıldığı konusunda bilgi edilebilmek ve bu malzemeleri en uygun fiyatlarla satın alabilmek için Asyalı Plastik sitesine giriş yapabilirsiniz.

Havuz aydınlatma sistemleri her zaman göz alıcı ve büyüleyici havuzlar yaratabilmek için farklı özelliklerde ve seçeneklerde üretilmektedir. Sizler nasıl bir havuz hayal ediyorsanız, bunun iç aydınlatması için Asyalı Plastik sitesinde yer alan havuz içi aydınlatma armatürlerine göz atabilirsiniz

Havuz içi kenar ekipmanları insanların havuza daha kolay giriş çıkışını sağlayan özel parçalardır.  Asyalı Plastik sitesinde tüm alternatiflerini bulabilirsiniz.