Aynı zamanda Fabo şirketi, taş kırma eleme tesisi gibi hizmetlerin kurulumunu gerçekleştiriyor. Kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyet politikasına önem veren bir firma olan Fabo Makine, eğitimli ve oldukça deneyim sahibi uzman çalışanlarıyla müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine en kısa sürede yanıt veriyor.

Fabo Markası Ürün ve Hizmetleri

Fabo markası mobil kırma eleme sistemleri yedek parça ürünleri, konvasör sistemleri, sabit beton santrali, mobil beton santrali, tersiyer kırıcı mekanizmaları gibi pek çok ürün ve hizmetin üretimini kurumunu profesyonel bir şekilde yerine getiriyor. 5 bin metre kare açık ve 8 metrekare kapalı olmak üzere toplamda 13 bin metrekarelik alanda faaliyet yürüten Fabo Makine diğer bir yandan satılık beton santrali gibi ürün ve hizmetlerin satış temsilciliğini de yapıyor. Eğer sizler de bu markanın ürün ve hizmetleri hakkında bilgi sağlama gereksinimi duyarsanız, www.fabo.com.tr adresine gidebilirsiniz.

Fabo Markası Vizyonu

Gelecek odaklı pek çok vizyonu politikası bulunan Fabo Makine'nin en temel gelecek odaklı hedefleri taş kırma eleme tesisi kurulumunda gerek ülkemizin gerekse dünyanın en büyük ve en güçlü üretim kapasitesine sahip şirketlerinden biri olmaktır. Bunun yanı sıra Fabo markasının bir diğer gelecek odaklı ideali ise mobil kırma eleme sistemleri gibi ürünlerin bulunduğu uluslararası piyasanın büyük pay sahiplerinden bir tanesi olmaktır.