Herkesin zevki farklı olduğu için ev ortamında kullanılan dekorasyon ürünleri çeşitlilik gösterebilir. Her evde olması gereken eşyaların listesi genel olarak kişinin ihtiyacına göre değişiklik gösterir. Bazı ürünler ise standart olduğu için tüm evlerde klasik olarak yer alır. 

İşte her ev dekorasyonunda olmazsa olmaz parçalardan bazıları

Retro Mobilya Parçaları 

Retro ve vintage parçalar özellikle son yıllarda sıklıkla tercih edilenlerin başında geliyor. Etkili bir parça olan retro mobilyalardan destek alarak evinize dinamik ve güçlü bir görünüm kazandırabilirsiniz. Aynı zamanda retro parçalarla bulunduğunuz alana derinlik katmanız da mümkün. 

Sanat Eserleri 

Birçok insan sanatla iç içe olmadığı için hangi parçayı seçeceğine karar veremediğini söyler. Size ve evinizin atmosferine uyum sağlayan birkaç tablo ile başta salonunuz olmak üzere pek çok alanda şıklık yaratabilirsiniz. 

Aynalar 

Genelde aynalar önceden evin bazı bölümlerinde geniş yer kaplardı. Günümüzde değişen trendlerle birlikte aynalar farklı bir hal aldı. Görkemli ve farklı aynalardan destek alarak evinize şık ve ferah bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Şık Lambalar 

Lambalar çoğunlukla aydınlatmanın bir parçası olarak bilinse de aynı zamanda şıklığı yansıtır. Her ortama uygun bir aydınlatma tercih etmek geçişler açısından büyük önem taşır. Sıradışı lamba tasarımları ile ortama farklı bir hava katabilirsiniz. 

Modern Halı Seçimleri 

Birçok odada tamamlayıcı görev üstlenen parçalardan biri halılardır. Genel olarak halı seçimini modern parçalardan yana yapmak ortama şıklık kazandırır. Sıradışı çizgiler ve desenlerden oluşan yeni nesil halılar kurtarıcınız olabilir. 

Berjer Seçimleri 

Salon söz konusu olduğunda koltuk ve berjer seçimi büyük bir önem taşır. Birçok insan berjer seçimi yaparken koltuk ile arasında uyum yakalamayı ister. Son yıllarda gelişen trendle birlikte berjer ve koltukların farklı renk ve tasarımlara ev sahipliği yaptığını görebilirsiniz. Şık ve modern berjerler seçerken uzun ömürlü bir kullanım için sade modellere yönelebilirsiniz. 

Ev dekorasyonu ile ilgili merak ettiğiniz her şeye https://www.wehomy.com/ adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.