Bu kararın ardından Süper Lig’de yer alan takımlar, sezon hazırlıklarını buna uygun bir şekilde sürdürerek planlamalarını bu duruma göre yaptı. İddaa tahminleri konusunda en sık tercih edilen ülkemiz, Avrupa ligi mücadeleleri ile de dikkat çekiyor. Özellikle dünya çapında pek çok ülkede sıklıkla takip edilen liglerden bir tanesiyiz. 4 büyüklerin yanı sıra Sivasspor, Başakşehir ve Alanyaspor gibi takımlarda bu sene ligimizde Avrupa'da temsil ediyor. Avrupa Liginde oynanan bu mücadeleler pek çok insan tarafından aynı anda takip edilerek çeşitli tahminler yürütülmesi ile birlikte devam ediyor. Galatasaray'ın Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü takımını tek maç usulü ile oynanan eleme mücadelesinde yenmesinin ardından Hajdut Split takımını da net bir skorla mağlup etmişti. Bu mücadelenin ardından Galatasaray'ın bir sonraki elemedeki rakibi merakla bekleniyordu. Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmek için son mücadelesini verecek olan Aslanlar, Rangers takımı ile İstanbul'da oynayacağı mücadelenin sonucunda ortaya çıkan sonuca göre tamam mı devam mı karşılaşmasına oynayacak. Sarı-kırmızılı ekip hafta sonu oynanan derbide herhangi bir sakatlık veya sıkıntılı bir durum oluşmasından dolayı avantajlı görünüyor. Rangers ekibine göre oldukça kuvvetli ve daha iyi bir futbol oynayan Galatasaray, 2020/2021 sezonuna namağlup bir şekilde yoluna devam etmek istiyor. Bir süre Avrupa liglerine ara vermek zorunda kalan Galatasaray ekibi, bu sefer Avrupa Ligi'nde iddialı bir konuma gelerek hem ülke puanı kazandırmak hem de ekonomik anlamda takımı rahatlatmak istiyor. Bunun için de grupları da geçerek ilerleyen turlarda rakiplerinden puan ya da puanlar alabilmeyi düşünüyor.

 Kartal’a Sert Darbe

Dört büyüklerden Beşiktaş için ise Geçtiğimiz sezon kıl payı da olsa Şampiyonlar Ligi Play-off oynama şansı kazanmıştı. Bu şansı iyi değerlendirmek isteyen siyah-beyazlı ekip, Sergen Yalçın yönetimindeki ilk maçına PAOK deplasmanında çıktı. Maalesef mağlup olarak ayrılan temsilcimiz, yoluna Avrupa Liginde devam etme hakkı kazandı. Avrupa Ligi'nde ise güçlü Portekiz ekibi Rio Ave ile eşleşen Beşiktaş 1-0 öne geçtiği mücadelede son dakikalarda yediği gole engel olamayarak maçın uzatmalara gitmesine neden oldu. Uzatma bölümünde de herhangi bir şekilde gol sesi çıkmayınca mücadele penaltı atışları ile net bir karara varma yoluna gidildi.  Wellinton ve Larin’in akıl almaz şekilde kaçırdığı penaltılar sonrası Beşiktaş Avrupa yoluna devam etme umutların da aynı anda kaçırmış oldu.  Akdeniz'deki ve 

Alanyaspor İlk Senesinde Başaramadı!

Alanyaspor için ise ilk Avrupa mücadelelerinde mağlup olarak yola Süper Lig'de devam  etmek zorunda kaldı. Diğer temsilcilerimiz Başakşehir ve Sivasspor'un doğrudan gruplara kaldı 2020-2021 sezonunda henüz Grup mücadeleleri başlamadığından dolayı performanslarını değerlendirmek mümkün değil. Takımlarımızın Avrupa'daki form grafiğini ve çeşitli istatistiklerin gözlemlemek isteyen İddia tahmincileri için iddaatahminleri.com.tr sitesinden bütün grafiklere ulaşım imkanı sunulmaktadır.