Evden eve nakliyat hizmeti artan nüfus ile birlikte en ihtiyaç duyulan hizmetler arasına girmiştir. Artan talep doğrultusunda profesyonellikten uzak nakliyat firmaları ortaya çıkmıştır. Nakliyat şirketleri arasında doğru seçimi yapmak evini taşıyacak kişilere büyük kararsızlık verebilmektedir. Metropol Nakliyat ev taşıma şirketi olarak sektörde 30 yılı aşkın süredir hizmet göstermektedir. İnsanların yıllarca oturduğu evden taşınmaları beraberinde büyük sorumluluk getiren hizmetleri doğurmaktadır. Metropol nakliyat olarak biz evden eve nakliye adına bütün hizmetleri en uygun fiyatlara profesyonel ekibimizle sunmaktayız.

  • Asansörlü nakliyat

  • Şehirler arası nakliyat

  • Eşya Depolama

  • Parça eşya taşıma

  • Evden eve nakliyat

Metropol Nakliyat Profesyonel Ekibi

Metropol nakliyat’ın alanında uzman profesyonel ekibi sayesinde taşınmalarınız kolaylaşıyor. Evinizden ya da iş yerinizden alınan eşyalar yeni yerine sigortalı bir şekilde taşınıyor. Elektrik ve mobilya uzmanı personellerimiz eşyalarınızın demontaj-montajını gerçekleştirir. Eşyalarınız nakliye işlemi esnasında herhangi bir hasar görmeyecek şekilde ambalajlanır. Ayrıca emtia sigortası kapsamında eşyalarınız oluşabilecek hasarlara karşı sigortalanır. Metropol nakliyat bünyesinde çalışan tüm elemanlar alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Metropol Nakliyat, müşteri memnuniyeti anlayışıyla çalışan güler yüzlü ekibi ile eşyalarınızı Türkiye’nin her tarafına taşır. Kurumsal nakliyat firması bulmanın bu denli zor olduğu bu dönemde evden eve nakliyat alanında hizmet gösteren Metropol Nakliyat sizlere anahtar teslim nakliyat işleminin kapılarını açmaktadır

Metropol Nakliyat Uygun Fiyat Kaliteli Hizmet

Metropol nakliyat şirketi olarak sizlere kaliteli nakliye hizmetini en uygun fiyatlara sunmaktayız. İnternet ortamında insanların dikkatini çekme amaçlı verilen düşük rakamlar gerçeği kesinlikle yansıtmamaktadır. Nakliyat fiyatı belirlenirken birçok etmen göz önünde bulundurulur. Ev taşıma mesafesi, eşyaların miktarı ve kullanılacak araç gereçler bunlardan birkaçıdır. Metropol nakliyat sizlere en uygun fiyat güvencesiyle üst seviyede profesyonel taşımacılık hizmetini garanti etmektedir.

Metropol Nakliyat Sigortalı Taşımacılık İlkesi 

Metropol nakliyat olarak kurumsallık adına tüm ilkeleri yerine getiriyoruz. Şirketimizin bünyesinde kesinlikle sigortasız taşıma gerçekleştirmiyoruz. Ev veya iş yerinizden alınan eşyalarınız nakliyat esnasında bizden kaynaklanabilecek her türlü hasara karşı sigorta kapsamına alınır. Nakliye esnasında oluşabilecek herhangi bir hatada metropol nakliyat olarak tüm sorumluluğu üstümüze almaktayız. Evden eve nakliyat sigortası ile sizlere güvenli bir taşımacılık sunan metropol nakliyat. İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’de hizmetlerini sürdürmektedir.

Metropol Nakliyat Asansörlü Nakliyat Hizmeti

Asansörlü nakliyat, nakliyat alanında en çok ihtiyaç duyulan hizmet haline gelmiştir. Eşyaların taşınacağı bina asansörü ve merdivenler taşınmaya uygun olmayabilir. Bu durumda Metropol nakliyat asansörlü nakliyat hizmeti devreye giriyor. Bina dışından kurulan asansör sistemi yardımı ile eşyalarınız taşınıyor. En uygun asansörlü nakliye hizmetini metropol nakliyat olarak ev taşımacılığı kapsamında sunuyoruz.

Nakliyat alanında daha fazla bilgiye https://metropolnakliye.com/ linkinden ulaşabilirsiniz…