Almanya’nın Baden Württemberg Eyalet’in Offenburg kentine bağlı turistik Karaormanlar bölgesindeki Oppenau kasabasında meydana gelen trafik kazasında sürücü kaçarken polis otomobilde arama yaptı.

Fransız plakalı otomobilin bagajında bir kızın çıkması polisi harekete geçirdi. Yapılan araştırma sonucu bagajdan çıkan kızın Fransa’da her yerde arandığı ortaya çıktı. Güney Fransa’da yaşayan Rodriguez ailesi her yerde aranan kızların Almanya’da bir otomobilin bagajında bulunması ile büyük sevinç yaşadı.

Fransa’da her yerde aranan Rodriguez için polis dağlık bölgeler, mağara ve gölleri dalgıçla arayıp kayıp kızın izini bulamamıştı. Kayıp kızı bagajda bulan Alman polisi kızın sağlık durumun iyi olduğunu bildirdi. Kızı kaçıran kişinin kazaya sebep veren Fransız sürücü aşırı hız yaptığı ve kaçtıktan kısa zaman sonra yakalandığı bildirildi. Alman polis yetkilileri 32 yaşındaki Fransız için tutuklama emri çıkartılıp tutuklandığını bildirdi.


Polis tutuklanan Fransız’ın Karaormanlar bölgesinde bir otomobil hırsızlığına karıştığı daha önceden de cinsel taciz suçundan sabıkalı olduğunu duyurdu. Fransız polisi Almanya’dan tutuklu Fransız’ın iade edilmesini istedi.