Kilo verdikten sonra görenler gözlerine inanmadı!

10 yıl boyunca her gün 4 litre gazoz tükettikten sonra 172 kiloya kadar yükselen Kelly Fould isimli kadın, her yıl toplamda 14 bin litre tüketiyordu. 34 yaşındaki kadın sadece içeceklerden günde 342 gram şeker ve bin 260 kalori depoluyordu. Mirror’ın haberine göre, gazoz alışkanlığı bütün enerjisini tükettiği için Kelly yemek yapmayı bırakarak hazır yiyecekler tüketmeye başladı. Genç kadın, sağlıksız beslenme alışkanlıklarını şu sözlerle anlattı:

“Başta gazoz tükettiğimdeki o şeker yüklemesi hoşuma gidiyordu. Sonra bağımlı oldum. Başka bir şey içmek bile istemiyordum. Bütün paramı gazoza veriyordum. Her gün aynı şekilde içiyordum.”


TARTIYA ÇIKINCA BAŞINDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ!

13 yaşından beri gazoz içen Kelly, sırt ağrıları baş gösterince hastaneye gitti. O ana dek kaç kilo olduğunu bilmiyordu. Tartıya çıktığında başından kaynar sular döküldü.

6 AYDA 133 KİLOYA DÜŞTÜ!

Diyetisyene yönlendirilen genç kadın, ilk başta gazoz alışkanlığını günde 1 litreye düşürdü. İlk ayda 6 kilo verdi. Ancak gizli gizli yine içmeye başladı. Dizleri ve sırtının ağrısına dayanamayan Kelly, yürümekte bile zorlanıyordu. 2010 yılında moral takviyesi için Weight Watchers toplantılarına katıldıktan sonra kilo verme macerası gerçek anlamda başladı. 6 ayda 133 kiloya kadar zayıfladı. Sonrasında da devamı geldi.