Özellikle maliyeti yüksek olan yabancı futbolcular ile yollar hemen ayrılacak. Sezon başında Swensea'dan kiralanan ve sözleşmesinde opsiyon maddesi bulunan Andre Ayew de bu isimlerden bir tanesi olacak. Sarı lacivertli forma altında beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcunun bonservisi alınmayacak.

Ali Koç Alamayız Demişti

Futbolda gelen başarısız sonuçlara ek olarak maddi yönden de sıkıntılı günler geçiren sarı lacivertlilerde başkan Ali Koç Ayew hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ligin ilk yarısında yüksek performans gösterdiği bir maçtan sonra açıklama yapan Ali Koç Ayew çok iyi bir futbolcu ancak onu alacak paramız yok demişti. Nitekim Andre Ayew daha sonra aynı performansı gösterememiş ve gözden düşmüştü. Sarı lacivertli forma altında 5 gol atıp 2 asist yapan yıldız oyuncu için böylece kesin karar çıkmış oldu. Sarı lacivertli yöneticiler Ayew'i satın almayacak ve İngiliz kulübüne geri yollayacak.

Piyasa Değeri Yarı Yarıya Düştü

Andre Ayew Fenerbahçe’ye ilk imza attığı zaman piyasa değeri 16 milyon Euro civarındaydı. Ancak başarısız performansından sonra oyuncunun değeri 9 milyon Euro seviyelerine kadar düştü. betitbet sitesine giren sporseverler hem betitbet mobil alabilir hem de spordaki gelişmeleri yakından güvenilir mi bir adresten takip edebilir.