Havayolu ulaşımı her geçen gün yolcu sayısını arttırmaya devam etmektedir. Birçok firma yeni noktalara uçuşlar düzenlemeye başlarken filosundaki uçak sayısını arttırmaktadır. Bu durum rekabet ortamının kızışmasını ve insanların çok daha uygun fiyatlara bilet bulmasını sağlar. Özellikle uçakların ekonomi sınıfına ait biletler çok uygun fiyatlara satılabilmektedir. 

Aradıkları uçak biletini olabilecek en kısa sürede almak isteyen kişiler sitemizi tercih edebilirler. Sitemizde, tüm uçuşlar için ekonomik sınıf biletleri yer almaktadır. Bu biletler uçak bileti satın al işleminde çok uygun fiyatlardan alıcılara satılmaktadır. Ekonomik sınıf biletler arasından seçimlerinizi yaptıktan sonara uygun ödeme seçenekleri ile birlikte işlemleri tamamlayabilirsiniz. 

Kredi Kartına Taksit İmkanı

Ekonomik sınıfa ait biletlerin seçiminde en önemli etmen fiyatlardır. Bu bölümde uçak bileti satın al işlemi çok uygun fiyatlara tamamlanabildiği için birçok kişi bu seçeneği değerlendirmeyi tercih eder. Sitemiz, bu uygun fiyatlara ek olarak kredi kartına taksit imkânı sunmaktadır. Bankalara göre değişen taksit seçenekleri ile sitemizden bilet alışverişlerin taksitli bir şekilde gerçekleştirilebilecektir. 

Sitemiz özel güvenlik firmaları tarafından denetlenen ve gerekli belgelerinin tamamını alan, güvenilir bir sitedir. Sitemizde gerçekleştirilen kredi kartı harcamalarında bilgilerin farklı bir kişinin eline geçmesi söz konusu dahi olmamaktadır. Sitemizden gerçekleştirilen uçak bileti satın al işlemleri tamamen sistem tarafından onaylanır ve herhangi bir kişi girilen bilgilere ulaşamaz.