Hamilelik sonrasındaki lohusalık dönemi ise kadınların yine vücutlarında ciddi değişimlerin meydana geldiği bir süreçtir. Bu yüzden lohusa kadınların da, kendilerini rahat ettirecek konforda bir giyim tarzına ihtiyaçları vardır. Lohusalık dönemindeki pijama takımları, bu konuda en başarıyla görev yapan ürünlerin arasındadır. Lohusalıkta giyilecek olan pijamaların kesinlikle terletmeyecek ve sıkmayacak kumaşlardan üretilmesi önemlidir. Aynı zamanda evde geçirilecek zamanlarda ise yine sıcaklığınızı arttıracak ürünlerden de uzak durmanız önemlidir. Pamuk kullanımı, lohusa pijamaları başta olmak üzere lohusa geceliklerinin ve Sabahlıklı lohusa pijama takımlarının ihtiyaç duyduğu özellikleri karşılamaktadır.

Lohusa Pijamalarının Özellikleri

Lohusaların en önemli görevlerinden bir tanesi bebeklerini emzirmektir. Bu işlemin 2 saatte bir en az 20 dakikalık bir rutin olduğu düşünülürse, kadınların emzirmesine yardımcı pijamalar tercih edilmesi önemlidir. Lohusalık döneminde giyilen pijamaların göğüs kısmının hemen açılacak tasarımda olması önemlidir. Bu sayede emzirme zamanında herhangi bir şekilde kıyafet değiştirmeye veya çıkartmaya gerek kalmayacaktır. Pijamalar tercih edilirken, normal doğum yapan kadınlarda daha genel özelliğe sahip pijamalar kullanılabilir. Fakat sezaryen yapan kadınların pijamalarının altları, dikişlerin üzerine gelmeyecek kadar yüksek bir bele sahip olmalıdır. Aynı zamanda tercih edilecek olan yüksek belli pijamalar, geceleri rahat bir uyku çekmenin de kilit bir noktasıdır. Lohusa pijamalarında genellikle markalar açık pembeyi, açık mavi ve ekru renklerini kullanırlar. Önerilen ise gözü yormayacak bir pijama tercihidir. Fakat tabi ki lohusaların kişisel zevklerine ve tercihlerine göre farklı lohusa pijamaları da sitemizde bulunmaktadır.

Lohusa Pijamalarında Beden Seçimi

Lohusalık döneminde vücut, aynı hamilelik döneminin başında olduğu gibi birçok farklı değişime uğrayacaktır. O yüzden lohusa kadınların en uygun bedenlerde tercih yapmaları önemlidir. En ideal pijama bedeni, lohusa kadının bu dönemdeki hareket kabiliyetini arttıran ve içerisinde konfor sağladığı tercihler olacaktır. Aynı zamanda kumaşın türü de, beden seçimini etkileyecek faktörlerin başında gelmektedir. Saten özellikli pijama takımlarını satın almak isteyen kadınların, kendi bedenlerinden bir fazlasını tercih etmeleri önerilir. Fakat genel olarak Lohusa pijama takımları penye kumaştan üretilir ve %80 civarında pamuk kullanılır. Eğer sizde lohusa Pijma, lohusa gecelik, sabahlıklı lohusa setlerine ihtiyac duyuyorsanız ve beden konusunda bilgi almak istiyorsanız, lohusahamile.com sitesini inceliyerek, tarzınıza ve teninize uygun ürünlere bir tıkla ulaşabilirsiniz.