Bu sebeple oyuncunun adı birçok takımla anılıyor. Sezon başında oyuncunun Fenerbahçe ile anlaştığı da öne sürülmüştü. Bahsine giriş yapmak için tarayıcınızı kullanabilirsiniz.

İki Takım Transferde de Rakip

O bölgede oynayan Jailson’u stoperde deneyen Ersun Hoca oyuncunun defansif orta saha performansından memnun değildi. O bölgede oynayan oyuncusunun kısa pas yeteneğinin belli bir standarttın üzerinde olmasını isteyen tecrübeli hoca sezon başından beri oyuncuyu istiyordu. Galatasaray’da ise oyuncunun adı Fernando’nun Sevilla’ya transfer olmasından sonra gündeme geldi. Fatih Terim ise o bölgede top kazanma özelliği olan oyuncuları oynatmayı seven bir hoca olarak Fejsa’yı transfer listesine almıştı. Her iki hocanın da isteklerini belli bir standartta uygulayabilen oyuncu için Benfica’nın ve Bruno Lage’nin kararı bekleniyordu. Bahsine yeni adres de birçok bahis aktivitesi bulunuyor.

Ljubomir Fejsa Kulübünde mi Kalıyor?

Altyapı hocalığından a takım hocalığına terfi eden Bruno Lage Fejsa’nın oynadığı bölgede gençleri oynattı. Altyapıdan tanıdığı oyunculara tam destek veren hoca takımın yaş ortalamasını düşürdü ve tecrübeli oyuncuların dakikaları düştü. A takıma çıkardığı Joao Felix’i 126 milyon Euroya Atletico Madrid’e yollayan Benfica’da hocaya duyulan güven arttı. Bruno Lage’nin oyuncu hakkında verdiği kararın, takımda kalması yönünde olduğu belirtildi. Lage’nin yönetime olası bir oyuncu satışının ardından oyuncunun çok yönlülüğünden faydalanmak istediği söyledi. Oyuncunun son kararını henüz vermediği de gelen haberler arasında. Bu kararın ardından takımlarımız 6 numara transferi için farklı arayışlara gideceği söyleniyor. Bahsine girmek için ne bekliyorsunuz?