Durum böyle olunca pandeminin yarattığı ekonomik sıkıntı ilk olarak vatandaşın cebine yansıdı. Gıda ise en temel ihtiyacımız ve gıda giderlerimizi kesmemiz mümkün değil. Dolayısıyla en uygun fiyata en kaliteli ürünleri almak her zaman için ana amaç olmuştur.  Haftanın en çok indirime giren ürünlerini sizin için derliyoruz. İşte, haftanın en çok indirime giren ürünleri;

MARKET

ÜRÜN

FİYAT

A101

REÇEL

8,70 TL

BİM

REÇEL

6,90 TL

MİGROS

REÇEL

10,45 TL

A101

TÜRK KAHVESİ

4,50 TL

BİM

TÜRK KAHVESİ

4,95 TL

MİGROS

TÜRK KAHVESİ

5,40 TL 

A101

YEŞİL ZEYTİN

10,90 TL

BİM

YEŞİL ZEYTİN

17,90 TL

MİGROS

YEŞİL ZEYTİN

11,90 TL

İşte Kategorinin Kazananları :
 

‘’YEŞİL ZEYTİN ve TÜRK KAHVESİ’’

A101 bu hafta türk kahvesi, yeşil zeytin fiyatlarıyla ön plana çıkıyor. Gerek fiyat uygunluğu gerek kalitesiyle bu hafta A101 ‘i ziyaret ederek market alışverişimizi tamamlamalıyız. A101 kataloguna ulaşabilir ve bu hafta için tüm indirimleri görün.

A101 Aktüel Ürünleri Kataloğu her hafta resmi internet sitesinde düzenli olarak yayınlanmakta olup, müşterileri de marketten katalogu temin edebilmektedir. A101 kataloğu sayesinde A101 müşterileri bir sonraki hafta indirimde olacak ürünler ile A101’e yeni gelecek Aktüel ürünlerin tespiti yapma imkânına sahip olur.

Kaliteli ürünleri, uygun fiyata müşteri ile buluşturma vizyonuyla yola çıkmış olan A101, bugüne geldiğimizde adeta mahallemizin emektarı olmayı başarmıştır. 81 ilde ve bütün ilçelerde hizmet vermeye başlayan A101’e ulaşmanın kolay olması amacıyla her geçen gün yeni bir market açılışı yapılarak, her mahallede bir A101 olması için çalışılmıştır. Dünyanın en hızlı büyüyen beşinci şirketi unvanına sahip A101 ayrıca Türkiye’nin en çok istihdam yaratan, en çok kadın ve en çok engelli çalıştıran şirketidir. 

Kategorinin Galibi : REÇEL

Kahvaltı sofralarımızın vazgeçilmezi şüphesiz ki; reçeldir. Sabah kahvaltılarının tatlısı ve en sevilen gıdası reçel kategori galibi 6.90 TL ile, BİM’in reçeli oldu. Fiyatlarıyla müşteri memnuniyetini sağlayan reçel, çeşitleriyle de her zevke hitap etmektedir. Tabloda ürün fiyatlarına ve diğer marketlerdeki fiyat karşılaştırmalarına yer verilmiştir.
BİM; gıdadan ev eşyasına, teknolojik ürünlerden ihtiyacınız olan her şeye; markaya ya da ambalaja para ödemeksizin, kalite ve tasarrufu sizle buluşturur.

BİM Ürünler Kataloğu da her hafta resmi internet sitesi üzerinden düzenli bir şekilde katalog çıkarmakta ve müşterileri için temin etmektedir. BİM kataloğu sayesinde, müşteriler bir sonraki haftanın indirimine dahil olacak ürünler için kolaylıkla bilgi sahibi olabilirler.

PANDEMİ VE ALIŞVERİŞ

Dünya; 2. Dünya Savaşından sonra yaşanılan en büyük küresel sorun ile karşı karşıyaya kaldı. Pandemi hayatımızı ve alışkanlıklarımızı birçok yönden doğrudan etkiledi. Özellikle ekonomi alanında dünya genelinde sıkıntı yaşandı. Birçok sektör pandemiden olumsuz etkilendi. Birçok vatandaş işini kaybetti, gelirleri düştü. Durum böyle olunca pandemi ve alışveriş birbiriyle iç içe olan iki husus halini aldı. Pandemi döneminde alışveriş yapmanın en önemli tüyosu şüphesiz ki ihtiyacımız olan malzemeleri zamanında ve en uygun fiyata almak olacaktır. 

Pandemi döneminde ailenizin bütçesini korumak ve uygun fiyata alışveriş yapmak istiyorsanız; bütün markaların kataloğunu sizlere tek bir web sitesinde sunan Kimbino adresinden fiyat kıyaslamasını yapabilirsiniz. Yaptığınız fiyat kıyaslamaları ile en uygun olan fiyatı en kısa zamanda bulmuş olursunuz.