Sitemizden bahsedecek olursak; kuponlarımızı sekmesinde iddaalobisi'nin uzman ekibi tarafından hazırlanan iddaa tahminleri ve banko kuponlar yer almaktadır. Yine bir diğer menü olan iddaa tahminlerinde ise yine güncel büyük oran, küçüçük oran ve skor tahminleri yer almaktadır. Ne kazandırdık menümüzde ise uzman ekibimiz tarafından önceden verilen ve kazanan kuponlarımız yer almaktadır. İstatistik menüsünde takımların form durumları, son oynadıkları maçlar, liglerin puan durumları ve gelecek maç fikstürleri yer almaktadır. Yarışam menüzde iddaa programı yer almaktadır. Sakat ve cezalılar menümüzde ise takımlarda bulunan sakat ve cezalı oyuncuların bilgileri bulunmaktadır.

Gelelim en önemli menülerimize;

Oranı düşen maçlar: Oranı düşen maçlar da dünya liglerinde oynanacak olan maçlarda oranı düşen maçlar yer almaktadır.

Avrupa'da en çok oynanan maçlar: Yine tüm dünyada en çok hangi maç oynanmış ve ne kadar oynanmış bu bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Bu menümüzden iddaa banko kuponları oluşturmakta kolaylık sağlayabilirsiniz.

İddaa'da en çok oynanan maçlar: Bu menümüzde yasal olan İddaa'da en çok tercih edilen maçlar ve tercihler yer almaktadır.

Value maçlar: Avrupa bahis şirketlerinin ve iddaa'nın vermiş olduğu oranların karşılaştırması bu menüzde bulunmaktadır.

Canlı maç izleme: Bu menümüz şu an için aktif değildir. Çünkü canlı maçları yayınlamak yasal olarak yasak olduğu için bu menümüzü pasif duruma getirmek zorunda kaldı.

Maç özetleri: Maç özetleride yine aynı şekilde telif sıkıntılarından dolayı pasif durumdadır.

Sitemizin bir diğer en önemli özelliği ise yarışma modülüdür. Kullanıcılar ücretsiz olarak kendilerine bir hesap açıp sanal olarak iddaa kuponları oluşturabilmektedir. Oluşturmuş odlukları kuponlar sistem tarafından otomatik olarak sonuçlandırılmaktadır. Sitemizin ana sayfasında bulunan puan durumunda ise kullanıcıların kazandırıkları kuponlar baz alınarak sılarama oluşturuluyor.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi sitemizde kumar oynatılmamaktadır. Vermiş olduğumuz tahminler bilgi amaçlıdır. Doğabilecek maddi ve manevi zararlar iddaalobisi inisiyatifinde değildir. Sitemizden yararlanarak iddaa’dan para kazanma konusunda daha olumlu sonuçlara imza atabilirsiniz.