Google, yeni Nexus oyuncaklarını henüz tanıttı, ancak bir başka Nexus'a dair söylentiler internette şimdiden dönmeye başladı. Söylentilere göre adı "Nexus 3" olacak cihazın kim tarafından üretileceği bilinmiyor.

Google'ın LG ile beraber ortaya çıkardığı Nexus 4, 4 inç'lik 1.5GHz dört çekirdekli bir cepti ve Android'in yeni sürümü Android 4.2 ile geliyordu. Şimdi ise bir Google çalışanının Google+ sosyal ağında yayınladığı fotoğrafların EXIF bilgileri, bize birtakım ilginç ipuçları veriyor.

Google'dan John Muller'in yayınladığı fotoğraf içerisindeki EXIF verileri, fotoğrafların bir Nexus 3 ile çekildiğini gösteriyor. "Nexus 3"ün adındaki "3" ise onun 3 inç'lik bir cep olabileceğini akla getiriyor.

Muller, Google+'da yaptığı yorumda "çıkmadan önce bazı şeyleri test etmek zorundayız" diyor ve ardından EXIF verilerinin değiştirildiğini söylüyor. Yani Muller, cihazın adının aslında Nexus 3 olmadığını söylemeye çalışıyor. Cihazın adının EXIF verilerinde "Nexus 3" ile değiştirilmiş olması, daha da gizlemli bir telefonun bizi beklediği anlamına gelebilir. Tabi Muller, bizlere bir şaka yapıyor da olabilir.