Bize her yer Trabzon” sloganlarıyla New York sokaklarını inleten Trabzonspor taraftarları, TrabzonsporUSA Derneği’nin açtığı stantta satılan lisanslı Trabzonspor forma, kaskol, şapka ve bayraklarına büyük ilgi gösterdiler.

TrabzonsporUSA Derneği’nin tören geçit aracından çalınan karadeniz havaları eşliğinde Amerikalıların da katılımıyla oynanan horon, büyük beğeni topladı.

İŞTE O MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER

Aynı zamanda 19 Mayıs olması nedeniyle coşkunun bir kat daha arttığı bu özel günde, TrabzonsporUSA Derneği’nin yaptırdığı üzerinde Trabzonspor ve TrabzonsporUSA logolarının ve Atatürk’ün resminin yer aldığı flama büyük beğeni topladı.

TrabzonsporUSA Derneği Başkanı Umut K. Uyar yayınladığı mesajda, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin bağımsızlık mücadelesini başlattığı yer olan Samsun’a çıkışının 93. yılında, tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor; başta Atamız olmak üzere, İstiklal Savaşı’mızın tüm şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bu vesileyle bugün NY Türk Günü Yürüyüşü’nde, hem geçit arabamızda, hem de standımızda yanımızda olarak bizlere destek olan, Trabzonspor’umuzu en iyi şekilde temsil eden ve New York sokaklarını “Bize Her Yer Trabzon” sloganıyla inleten değerli taraftarlarımıza ve hemşehrilerimize TrabzonsporUSA Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız” dedi.