Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de dekorasyon konusuna ilgi duyan geniş bir kitle bulunmaktadır. Bu konuda herkesin kişisel bir gustosu olsa da profesyonel bir sonuç için dekorasyon sırasında bilinmesi gereken birçok detay bulunur. Bir mekanı dekore etmek, dışarıdan bakıldığında oldukça basit bir iş gibi görünür. Ancak işin içine girildiğinde dekorasyonun estetik zevkten çok daha fazlasını gerektirdiği anlaşılır.

Örneğin, duvara basit bir raf, tablo veya askı asmak için bile bir takım ölçüler bilmemiz gerekir. Ya da evimize yeni bir koltuk takımı alırken çevremizdekilerin de fikrini ve onayını almak isteriz. Satın aldığımız mobilyalar demode mi, biraz daha arasak daha ucuzunu bulabilir miydik, malzemesi yeterince kaliteli ve uzun ömürlü mü gibi birçok soru içimizi kemirir durur. Başka evleri ne kadar özgüvenli eleştirirsek eleştirelim, iş kendi evimize geldiğinde birçok tereddüt yaşarız. Yani dekorasyon konusu sanıldığı kadar basit değildir.

Kaliteli ve Güncel Dekorasyon Fikirleri

Siz de geçmişte buna benzer sorunlar yaşadıysanız, çeşitli konularda internet üzerinden araştırma yapmayı denemişsinizdir. Peki ya sonuç? Muhtemelen aradığınız konuyla alakası olmayan, fi tarihinde yazılmış bir sürü yazı veya hepsi birbirinin aynı, modası geçmiş dekorasyon örnekleri ile karşılaştınız. Diğer birçok konuda olduğu gibi bu konuda da internet dünyasının tam bir keşmekeş olduğunu söyleyebiliriz. Tüm bu sebeplerden dolayı dekorasyon fikirleri  konusunda hizmet alınacağı zaman mutlaka bu konuda uzman olan siteleri tercih etmelisiniz. 

Bu yazıda, size alanında uzman olan oldukça iddialı bir siteden, Decombo’dan bahsedeceğiz. Decombo, alanında tecrübeli mimar ve iç mimar kadrosuyla, güncel ve kaliteli bilgiler paylaşan bir dekorasyon ve mimarlık sitesidir. Yaşam alanlarını profesyonel bir şekilde yenilemek isteyen kişiler istedikleri zaman siteyi ziyaret ederek aradıkları konu hakkında destek alabilirler. Siz de kaliteli ve yaratıcı fikirlerden yararlanmak ve en güncel dekorasyon örneklerine ulaşmak için bilgisayar ya da mobil cihazlarınızdan Decombo’yu ziyaret edebilir veya ‘decombo.social’ uzantılı sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Modern Ev Dekorasyonu Örnekleri

C:\Users\Asus\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\decombo-ilham-veren-dekorasyon-fikirleri-2.jpg

Kullanımı oldukça basit olan bu site üzerinden aradığınız konuyu rahatlıkla bulabilirsiniz. Eğer bilgisayar üzerinden girdiyseniz, sitenin üst kısmında yer alan kategoriler üzerinden ilgilendiğiniz konunun üzerine geldiğinizde, altta daha detaylı ve doğrudan aradığınızı bulabileceğiniz kategoriler açılacak. Mobilde ise sol üst köşedeki üç çizgiye tıklayarak, açılan kategoriler aracılığıyla site içerisinde gezinebilirsiniz. Veya doğrudan büyüteç imgesine tıklayarak istediğiniz konuyu aratabilirsiniz.

Siteyi benzerlerinden ayıran diğer önemli özelliği ise geniş ve kapsamlı bir içeriğe sahip olması diyebiliriz. Site içerisinde ev dekorasyonu (oturma odası, mutfak, banyo vs.) haricinde ofis, otel, mağaza gibi farklı iç mekan tasarımları da yer almakta. Ayrıca ev tadilatı ve dekorasyonun tüm aşamaları hakkında daha detaylı bilgilere de ulaşılabilirsiniz. Örneğin; salon, banyo, mutfak vs. için mobilya ölçüleri ve halı yerleşimi gibi rehber niteliğinde yazılardan faydalanabilirsiniz.

Kısacası, dekorasyon ve tasarım dünyasına yeni bir soluk getiren bu siteyi ziyaret ederek farklı dekorasyon fikirlerine ve hayatınızı kolaylaştıracak pratik çözümlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Binlerce takipçisi olan internet sitesini 7/24 ziyaret ederek, birbirinden harika ve yaratıcı tasarımlar arasında keyifle zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca Decombo’yu daha yakından takip etmek ve güncel fikirlere anında ulaşmak için sitenin haber bültenine kayıt olabilir ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.