Burada ortaya çıkan hukuki olayların gün geçtikçe çeşitlerinin artması aynı zamanda insanların bu hukuki olaylar ile ilgili olarak bilgilerden yoksun kalmasına sebep olmaktadır. Bundan dolayı bazı durumlarda oldukça basit çözümler bulunmasına rağmen, hayatında daha önce hiç hukuki bir davanın içerisinde yer almamış birisi kendisini çaresiz hissedebilmektedir. 

Bu durum insanların kendilerini yalnız hissetmesine ve çok basit davaları kaybetmesine neden olmaktadır. Bu gibi durumlar için özellikle profesyonel bir destek almak ve davaları işin ehline bırakmak gerekiyor. Bu noktada ön plana çıkan Ankara merkezli bir hukuk bürosu olan Tahancı Hukuk Bürosu, herhangi bir olayla karşı karşıya kalmanız durumunda size profesyonel destek sağlayarak hukuki olarak en iyi şekilde temsil edilmenize yardımcı olacaktır. Yapılan çalışmaların öncesinde olay ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilseniz gerekli bilgilerin tarafınıza iletilmesi sağlanacağı gibi dava takip sürecinde de sık sık ortaya çıkan gelişmelerden haberdar edilerek dava ile ilgili gerekli bilgilere sahip olmanızı sağlayacaklardır. 

Ankara avukat hizmetleri noktasında oldukça başarılı hizmetler sunan Tahancı Hukuk Bürosu, tüm hukuki işlemlerinizde size yardımcı olarak başarılı sonuçlar almanız için çaba sarf etmektedir. Deneyimli avukat kadrosu ile çeşitli dava konularında bilirkişi olarak görev yaparken aynı zamanda her konu için alanında uzman ve deneyimli avukatlarla davalar ile ilgilenmektedir. Bu durumda ortaya çıkan davanın türü ne olursa olsun kazanma ihtimaliniz oldukça yükselecektir. 

Tazminat Avukatı

Tazminat konusu, hukuki davalarda oldukça önemlidir. Bundan dolayı temsil makamında bulunacak avukatların bu hususta yeterli bilgiye ve bu bilgileri hayata geçirerek davanın lehinize sonuçlanabilmesi adına gerekli deneyime sahip olması gerekmektedir. Herhangi bir durum karşısında uğradığınız ya da uğradığınızı düşündüğünüz maddi ve manevi kayıpların tanzim edilmesi ve bunun sonucunda karşı karşıya kaldığınız zararların minimize edilerek olaydan en az kayıpla çıkmanızı sağlayan Tahancı Hukuk Bürosu, Ankara tazminat avukatı hizmetleri noktasında sağladığı desteklerle birlikte sorunsuz bir dava süreci yaşamanıza yardımcı olacaktır. 

Tahancı Hukuk Bürosu tarafından size karşı yapılan ya da sizin karşı tarafa yaptığınız tazminat taleplerine karşı gerekli çalışmalar yapılarak, dava sürecinde hangi noktalar üzerinden ilerlenmesi gerektiği ve bu dava sürecinin hangi koşullar altında yürütüleceği noktasında alınacak ilk karar, davanın lehinize sonuçlanmasında oldukça önemlidir. Bundan dolayı gerek maddi gerekse de manevi tazminat davalarınız için deneyimsiz ve daha önce hiçbir başarısı bulunmayan avukatlardan uzak durmanız gerekmektedir. 

Araç Değer Kaybı Nedir?

Araç değer kaybı, özellikle son dönemde oldukça sık ortaya çıkan ve genellikle çoğu insan tarafından tam olarak bilinmeyen bir durumdur. Bu durum kaza sırasında hatanın karşı tarafta olduğu durumlarda zarar gören kişinin zararının telafi edilmesi adına talep edilen bir durumdur.

Araç değer kaybını kaza sonrasında zarar gören aracın tamir edilmesi olarak algılamamak gerekir. Özellikle çoğu kişi bu ifadeyi zarar gören aracının zararının giderilmesi ve aracın yürür duruma gelmesi olarak yorumlamaktadır. Oysaki kaza sonrasında hatalı tarafın zaten aracınızı tamir ettirme durumu söz konusu olacaktır. Burada bahsi geçen “Araç değer kaybı” konusu ortaya çıkan bu tamir durumunun sonrasında aracınızın ilerleyen dönemlerde satışı durumunda yaşayacağı değer kaybıdır. 

Yani orijinal olan ve hiçbir parçasında boya işlemi ya da değişim yapılmamış olan aracınızın bir kaza yapması durumunda ortaya çıkan zararın telafisi için aracın zarar gören bazı parçaları boyanmakta ya da yenisiyle değiştirilmektedir. Bu durum da aracın ilerleyen dönemlerde satışı sırasında piyasa fiyatının altında bir değerde talep görmesine sebebiyet verecektir. İşte “Araç değer kaybı” konusu tam olarak da bu durumda ortaya çıkmakta ve kaza sonrasında aracınızda oluşan ve tamir ettirilen parçaların ilerleyen dönemlerde aracınızın satışı noktasında genel fiyatlandırmadan ne kadar düşük bir fiyata alıcı bulabileceği noktasında bir belirleme yapılarak burada oluşan zararın telafisi yapılmaktadır. Bu durumda aracınızın karşı tarafın neden olduğu zarar oranından hiçbir şekilde etkilenmemeniz sağlanmış olmaktadır.