Bu nokta transferlerde ise ara sıra farklı takımların aynı oyuncuyu istediği de oluyor. Bu oyunculardan biri ile ilgili Portekiz gazetelerinde bomba bir iddiada bulunuldu. Hem GS hem de FB’nin transfer hedefinde bulunan canlı casino Ljubomir Fejsa ile ilgili çıkan haberler iki takımı da yakından ilgilendiriyor.

Sırp Oyuncu

Sırp asıllı olan Ljubomir Fejsa şu an için Benfica takımında ter döküyor. GS ve FB’nin peşinde olduğu oyuncu 30 yaşında. Geçen yılki parlak performansına rağmen Benfica yönetimi ise oyuncuyu elden çıkarmak istiyor. Geçen sezonun iyi canlı rulet  oyuncularından olan Fejsa için birçok futbol takımı istekte bulunuyor. Futbolcunun geçen yıl 33 maça çıktığı ancak bu maçların hiçbirinde gol atamadığı da bir diğer gerçek.

Teknik Direktör Takımda Kalmasını İstiyor

Yönetimin olumsuz tavrına karşın teknik direktör ise zıt yönde düşünüyor. Basında çıkan haberlere göre oyuncunun takımda hiçbir alternatifinin olmadığını söyleyen mroyun teknik direktör bu nedenle oyuncunun deneyiminden faydalanılması gerektiğini savunuyor. Oyuncu Fejsa ise takım yönetiminin kendisini istemediği için birçok takımla görüşmeye başlamıştı. Oyuncunun şu an için geleceğinin ne olacağı hakkında ise kesin bir şey bulunmuyor.