Koltuk temizliği konusunda hizmet veren birçok firma bulabilirsiniz. Bu firmalardan bazıları da yerinde koltuk yıkama hizmeti vermektedir. Bu durum sizler için büyük avantaj sağlıyor olsa da evinize alacağınız personelin ve firmanın güvenirliği aklınızda soru işareti olarak kalabilir. Bu yüzden yerinden koltuk yıkama hizmeti için tercih edeceğiniz firmanın her şeyden önce marka değeri yüksek olması, piyasada tercih edilen bir firma olması ve personellerinin de koltuk yıkama konusunda deneyimli olması önemlidir.

Chem-DRY Güvenilir Yerinde Koltuk Yıkama Hizmeti

Güvenilir bir koltuk yıkama hizmetinin tüm özelliklerini barındıran Chem-DRY firması, uluslar arası bir firma olma güvencesiyle sizlere bu hizmeti sunmaktadır. Sektörün marka değeri en yüksek firmalarından biri olan Chem-DRY, bugünkü konumuna müşterileri ile kurduğu iyi ilişkiler sayesinde ulaşmıştır. Hâlihazırda birçok insan tarafından en çok tercih edilen koltuk yıkama firması olan Chem-DRY, yerinde koltuk yıkama hizmeti ile milyonlarca insanın evine konuk olmuştur.

Faaliyetlerine başladığı günden bu yana güvenilirlik konusunda en ufak bir endişeye yer vermeden bugünkü konumunda ulaşmış olan Chem-DRY firması, yerinde koltuk yıkama hizmeti ile sizlere en temiz ve en sağlıklı hizmeti vermeye devam edecektir.

Chem-DRY Koltuk Yıkama Başarısı Test Edilmiş ve Kanıtlanmıştır

Güvenirliği ile birçok insanın evlerine davet ettiği ve sonucunda da oldukça memnun kaldıkları sektörün marka değeri en yüksek firması Chem-DRY, kendisine patenli olan Sıcak Karbonlu Exktraksiyon yöntemini kullanarak koltuklarınızı yıkamaktadır. Bununla birlikte tamamen doğal solüsyonlar kullandığından sağlığınızı da düşünen bir firma olma gururunu yaşamaktadır.

Sıcak Karbonlu Exktraksiyonlu yıkama yönteminin yanı sıra The Natural doğal solüsyonların kullanılması ile oluşan milyonlarca baloncuk koltuklarınızın ve döşemelerin en dip noktasına kadar etki eder ve buradaki pislikleri çözerek yüzeye çıkarır. Sonrasında son teknoloji vakumlama araçları ile koltuklarınız çıkan bu pisliklerden tamamen arındırılır. Laboratuar testleri ile kanıtlanmış temizlik başarısı sonuçlarına göre Chem-DRY yıkama yöntemlerinde koltuklardaki bakterilerin %98 tamamen yok olmaktadır.

Sizler ve Sizlerin Sağlığı Chem-DRY İle Güvence Altında

Chem-DRY sektörün lider firması olarak sizlere güvenilir yerinde koltuk yıkama hizmeti sunmaktadır. Bununla birlikte kullanmış olduğu doğal solüsyonlar ile de insan sağlığı ön planda tutan Chem-DRY, diğer firmalar gibi kimyasal içeren hiçbir ürünü koltuklarınızda kullanmaz. Sizler ve sizlerin sağlığını kendi markası ve kullanmış olduğu koltuk temizleme yöntemleri ile güvence altına alan Chem-DRY, şu anda sektörün en çok güvenilen koltuk yıkama firmasıdır. 

Sizler de Chem-DRY güvencesi ile yerinde koltuk yıkama hizmetlerinde yararlanmak istiyorsanız, https://www.chemdry.com.tr üzerinden online olarak randevu talep edebilirsiniz.