Karşılaşma, 1-1'lik karşılıklı gol ile sonuçlandı. 4. haftanın açılış maçında karşı karşıya gelen Gaziantep FK ile Trabzonspor arasında ilk yarısı 0-0 sonuçlanan maçın, ikinci yarısında 64. Dakikasında oyuna 27. Dakikada Edgar Le’nin yerine giren Gaston Campi Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 88. Dakikasında Gaziantep FK’da Max’im Flavio’nun müdahalesi sonrası yerde kaldı. VAR’ın uyarısı sonrası penaltı kazanan Gaziantep FK’da Maxim topu 90+3 dakikada gole çevirirken Flavio ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 

Penaltı pozisyonuna itiraz eden Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica kırmızı kart gördü. Maçın sonuna 9 dakika uzatma verilirken uzatma dakikalarında her iki takımda ciddi pozisyonlar yakalasa da karşılaşmada başka gol olmadı. 

Futbol meraklıları burada

Şimdi sizlere betpuan sitesinin analizleri ile ilgili olarak bir çok detaylı bilgi verecek ve böylelikle sizlerin de spor gündemini en iyi şekilde takip etmenizi sağlayacağız. Öncelikli olarak siteye giriş yaparak sizlerde canlı istatistikler kısmına giriş yapabilirsiniz. Bu kısımda sizlere tüm bilgiler sunulduğu gibi, takımların yapmış oldukları maçlar, atmış oldukları goller, gollerin zamanları, maç içerisinde alınan kartlar, takımın performansı, oyuncuların performansları, analizleri ve daha bir çok teknik detayları, sitenin analizleri kısmında tek bir panel üzerinden görebiliyorsunuz.

Maç severlerin en geniş bilgileri

Bu panelin sizlere bir çok anlamda kazancı olduğu gibi bu kazançların başında ise tabi ki yapmış olduğunuz çalışmaların analizleri gelecektir. Örneğin spor oyunları oynayanlar için siteyi etkin olarak kullanmak ve verim almak, en çok karşılaşılan durumların başında gelmektedir. Sizlerde iddaa oyununu oynamayı seviyor ve yakından takip ediyorsanız eğer, yapmanız gereken betpuan sitesini yakından takip etmeye başlamaktır.

Dünyanın Spor Haberleri Burada

Spor haberleri ve spor analizleri için en doğru adreslerin başında gelen betpuan sitesini sizlerde hemen yer imlerinize ekleyin ve istediğiniz gibi siteye girerek analizleri incelemeye başlayın. Özellikle bilgisayar, tablet ve akıllı cep telefonlarından istediğiniz gibi giriş yapabileceğiniz site ile sizlerde istediğiniz tüm bilgileri internet olan tüm her yerden takip edebilecek ve böylelikle analiz kalmayacaksınız. Futbol gibi spor branşlarının en doğru analiz raporlarını sizlere an ve an veren ve ayrıca maçları canlı olarak takip etme olanağına sahip olduğunuz site sayesinde, sizlerde istediğiniz her türlü maç ile ilgili olarak analiz yapabilirsiniz.