Türkiye’den Irak’a nakliye yapan firmalar ve İran nakliye yapan firmalarının arasında kaliteli hizmet anlayışı ile FXNAK Lojistik Irak nakliyat ve İran nakliyat çalışmalarıyla ön plana çıkıyor. Türkiye’den kuru yük taşımacılığı (tenteli), parsiyel, frigo ve ağır nakliye gibi çözümleriyle FXNAK Lojistik adının hakkını veriyor!

FXNAK, Türkiye – Irak Nakliye Firması 

Irak nakliye için TIR Şirketi arıyorsanız FXNAK Lojistik doğru adresinizdir. Kurulduğu günden bu yana doğru, hızlı ve sağlam taşımacılık ilkesinden şaşmayan ve aynı zamanda yüklerinizin zamanında teslimatı için alternatif çözümler üreten lojistik firmasıdır. Irak’a yükünüz frigo, tente veya parsiyel olsun, aradığınız hizmetin karşılığını tam anlamıyla alacağınız FXNAK ile yüklerinizi gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz. Kaliteli hizmet anlayışı ve mesai zamanlarında bilgi işleme ve operasyona dayalı çözümleriyle Irak nakliye yüklerinizi FXNAK ile gönderebilirsiniz.

Irak nakliyesi nasıl yapılır? Talebinizi oluşturup, FXNAK Lojistik’in iletişim sayfasında bulunan mail adresine detayları iletmeniz halinde ilgili personelleri sizlere en uygun navlun ve nakliye çözümünü üretecektir. Kurumsal olarak Irak nakliye yapan firma Avrupa – Irak yüklerinizi de 3. Ülke olarak taşımaktadır.

FXNAK, Türkiye – İran Nakliye Firması 

Doğru çözüm odaklı olarak uzmanlığını kullanan FXNAK Lojistik; İran nakliye konusunda eğitimli personelleri ve İran’da bulunan güçlü acente ve ofisleriyle İran nakliye firmaları içerisinde kaliteyi sizlerle buluşturuyor. En iyi nakliye şirketleri arasında kısa süre de İran’da yer alan firmamız; parsiyel, komple tenteli tır taşımacılığı, frigo tır taşımacılığı, gabari dışı yük taşımacılığı gibi farklı lojistik çözümlerini İran nakliye üzerine üretmektedir. Her zaman yükünüzü hızlı ve güven ilkesi ile son varış noktasına kadar kalitesinden ödün vermeden teslimat yapmaktadır.

Uluslararası Karayolu Nakliye Çözümleri

FXNAK Lojistik olarak; Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Avrupa Ülkelerine full tır, gabari dışı, frigo ve parsiyel taşımacılık hizmetleri sunarız. Bünyemizde bulunan araçlarımız ve tedarik ettiğimiz araçların tamamı CMR Sigortası güvencesindedir. Türkiye’den – Ortadoğu’nun Katar, Dubai, Suriye, Lübnan, Ürdün, Irak, İran Ülkelerine komple frigo, tenteli araçlarımız ihracat ve ithalat yüklerini taşımaktayız. 

Türki Cumhuriyetleri Ülkelerinden ihracat, ithalat tenteli ve frigo taşımacılık sunuyoruz. Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan ülkelerine kuru ve frigo yük taşımacılığında kaliteyi sizlerle buluşturuyoruz. 

Avrupa Ülkelerinden Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerine 3. Ülke taşımaları yapıyoruz. Karayolu İle Diğer Hizmet Sunduğumuz Ülkeler: Rusya, Ukrayna, Balkan Devletleri, Doğu Avrupa ve Batı Avrupa ülkelerine kara taşıma hizmeti sunuyoruz.

Uluslararası Denizyolu Nakliye Çözümleri

Denizyolu sevkiyatlarınız ister full isterse parsiyel olsun FXNAK Lojistik olarak Ortadoğu, Uzakdoğu, Afrika ülkelerine konteyner taşımacılığı hizmeti sunuyoruz. Dünya genelinde bulunan anlaşmalı acentelerimiz ve armatörlerle yüklerinizi en hızlı şekilde, uygun navlun seçenekleriyle taşıyoruz. İhracat, ithalat yüklerinizi düzenli olarak parsiyel servisler ile teslim ediyoruz. Cidde, Dubai, Hamad, Haifa, Ashdod, Alexandria, Port Said, Beirut, Karachi Limanlarına direk servis hizmeti sunuyoruz.

Uluslararası Havayolu Nakliye Çözümleri

Türkiye – Ortadoğu Ülkelerine havayolu nakliyat hizmetinde uzun yılların deneyimi ile yüklerinizi hızlı ve güvenilir şekilde teslim ediyoruz. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir’de bulunan havalimanlarından Ortadoğu ülkelerine uygun navlun ve hızlı sevkiyat hizmeti sunuyoruz.

Uluslararası Demiryolu Nakliye Çözümleri

FXNAK olarak Gürcistan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Afganistan Ülkelerine demiryolu taşımacılık çözümleri sunuyoruz. Türkiye’de Mersin ana terminalinden yükleme olacak şekilde demiryolu yüklerinizi güvenle teslim ediyoruz.

Kaynak: www.fxnak.com.tr