Ev yatırımı yapmak istiyorsanız ama sunulan koşullar sizi zorluyorsa tasarruf firmalarına yönelebilirsiniz. Son dönemlerde daha da yaygınlaşan bu sistem sayesinde Bursa’da ev sahibi olabilirsiniz!

Peşinat Vermeden Ev Sahibi Olma Yöntemleri!

Peşinatsız ev almak birçok bankada pek mümkün değildir! Ev almak için en sık başvurulan yöntem banka kredisi kullanmaktır ancak bunun faiz yükü bulunur. Banka kredisi kullanmak için peşinat da talep edilir. 

Peşinat ödemesi yapmadan ve faiz ödemeden ev almak mümkün mü? Evet, mümkün! Tasarruf firmalarının katılım sistemlerine dahil olup, istediğiniz evi bütçenize uygun olarak satın alabilirsiniz.

Tasarruf firmalarına başvurarak ev sahibi olmanın avantajları şunlardır:

  • Peşinat ödemesi yapmaya gerek yoktur

  • Kredisiz ev alma imkanından yararlanabilirsiniz

  • Faiz ödemeleri ile bütçeniz zorlanmaz

  • Risksiz olarak ev satın alabilirsiniz

  • Tasarruf firmaları farklı iktisadi modeller sunarlar

  • Kefil gerekmemektedir

Ev almanın en kolay yollarından biri olan tasarruf firmaları ile hayalinizi gerçekleştirin!

Bursa’da Peşinatsız Faizsiz Düşük Taksitli Ev Alma!

Bursa’da ev alma hayali olanlar tasarruf firmalarının sunmuş oldukları finansman çözümlerini değerlendirebilirler.

Faizsiz olarak üstelik peşinat ödemeden uzun vadeli ve düşük tutarlı taksitlerle evinize kavuşabilirsiniz. Ev alma imkanları için sunulan iktisadi katılım modelleri arasında; sıra tespitli iktisat, vade ortası iktisat ve esnek ödemeli iktisat bulunur.

Sıra tespitli katılım modelini tercih ederseniz kendi seçimlerinize göre kaç kişilik bir tasarruf grubunda yer alacağınıza karar verilir. Çekilişler noter ile yapılır. Vade ortası iktisat modelinde sabit taksit tutarları sizin tarafınızdan belirlenir. Esnek ödeme koşulları ise daha rahat ve size özel imkanlar sağlar. Teslim tarihi sizin tarafınızdan belirlenir. 

İktisatEvim Sizlere Ev Sahibi Olma Fırsatı Sağlıyor! 

Faizsiz Toplumsal Dayanışma Sistemi ile en iyi biçimde hizmet sunan İktisatEvim, profesyonel bir ekiple çalışıyor. Peşinat ödemeden, kendi bütçenize uygun olan bir katılım modeline hemen dahil olabilir ve kira öder gibi evinize kavuşabilirsiniz! 

Dilediğiniz ev için seçmiş olduğunuz sistemi sonradan değiştirmeniz mümkündür! Ekonomik yollardan ev sahibi olmanın tadını çıkartın; bizimle iletişime geçin!