Gazetenin internet sitesinde açıklanan kayıtlarda Ruby (Karima El Mahroug), 26 Ekim 2011 tarihinde Antonella isimli bir arkadaşına, "Silvio dün beni aradı; 'Ruby sana ne kadar para istersen vereceğim, seni altınlara boğacağım. Yeter ki olanları kimseye söyleme ya da deli rolü yap' dedi. Gazeteler ve tv programları sürekli röportaj için arıyorlar, henüz Silvio ile konuşmadım. Önce onunla konuşmam lazım basının karşısına çıkmak için" diyor.

Kayıtta Berlusconi ile 1 senedir arkadaş olduklarını ve haftada 47 bin euro para aldığını belirten Ruby, Berlusconi ile olan arkadaşlığını "Herkes hemen; 'Berlusconi gibi zengin bir adamın evine giden güzel bir kız, para da alıyor. Karşılığında onunla seks yapıyordur' diye düşünüyor ama öyle değil' şeklinde açıklıyor.

28 ekim 2011 tarihli bir başka telefon kaydında ise Ruby, Sergio isimli bir arkadaşına, avukatıyla Silvio Berlusconi'den deli rolü yapmak için 5 milyon euro istediklerini ve Berlusconi'nin bu teklifi kabul ettiğini belirtiyor.

Ruby bir başka arkadaşının 'Korkmuyor musun?' sorusuna; "Benim korkacak bir şeyim yok. Sonunda ünlü olacağım ve çok para kazanacağım. Neden korkayım ki?" şeklinde cevap veriyor.