Diğer tüm yayıncılık yöntemlerini geride bırakarak çok etkin bir yer edinmiş olan İp tv orta düzeyde bir internet bağlantısının olduğu tüm alanlarda kullanılabilmektedir. Bu sunulan avantajların en büyüğüdür. Evlerde internet uyumlu olan televizyonlarda, bilgisayarda, tablet ya da cep telefonlarında kullanımı olan İp tv sistemi ile izleyicilere özgür bir yayın alma hakkı sağlanmaktadır. 

İp tv sistemleri aynı zamanda maliyet açısından oldukça uygun bir hizmettir. Diğer birçok yayıncılık hizmetine bakıldığında çok uygun fiyatlardan üyelerine hizmet sunmaktadır. Ücretin yanında bağlayıcılık yönünden yine sizleri özgür bırakan bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Digitürk vb. platformların çalışma sistemlerinde uzun ve içerisinde ne yazdığınız bilmediğiniz sözleşmeler vardır. Ve bu sözleşmeler sizleri uzun yıllar bu sistemlere bağlamaktadır. Sistemden ayrılmak istediğinizde karşınıza yüklü miktarda bir cezai bedel çıkmaktadır. Tüm bu zorlayıcı hizmet şartları ile İp tv hizmetleri kıyaslandığında herkesin tercihi İp tv yönünde olmaktadır. Bu nedenle İp tv her geçen gün büyüyen bir ağa sahiptir. Sürekli yeni üyelerin giriş yaptığı sistem henüz birçok kişi tarafından bilinmemektedir. Sistemi bilmeyen kişiler bu özellikleri öğrendiğinde hiç düşünmeden İp tv üyesi olacaktır. Bu nedenle sistemin gelişme hızı hep çok yüksektir.

İp Tv Bayilik

İp tv üyelikleri sürekli olarak gelişmekte olduğu için bu alanda hizmet veren bayilerde de artışlar söz konusudur. Gelen talebi karşılamak adına iptv bayilik alanında da bir gelişim söz konusudur. 

İp tv bayilik çalışmaları komisyon usulü ile yapılmaktadır. Sizlerde etkin ve geniş bir çevreye sahipseniz ve pazarlama yeteneğinize güveniyorsanız İp tv bayisi olarak çalışabilirsiniz. Sisteme kazandıracağınız her bir üye üzerinden oldukça yüksek rakamlarda bir komisyon alarak yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. 

Avrupa iptv reseller yani bayi olabilmek için sitemize giriş yapabilirsiniz. Bizler 2014 yılından bu yana İp tv bayilik ağı hizmeti sunuyoruz. Sistemimiz üzerinden çok hızlı ve kolay şekilde bayilik oluşumu yapıyoruz. On dakika gibi kısa bir süre içerisinde sizlerde İp tv bayilik sürecinizi tamamlayabilirsiniz. Ve ardından hemen satışlara başlayabilirsiniz.

Sizler ne kadar çok İp tv üyesi kazandırırsanız bu üyelikler sonucu sizler de o oradan kazançlar elde edebilirsiniz. Sistemimiz hakkında detaylı bilgi için bizleri istediğiniz her an arayabilirsiniz.