ABD'nin Virgina eyaletinin New Kent yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde kahve içmek için duran TIR şoförü Kevin Kimmel genç bir kızın hayatını kurtardı. 
 
Şoförün önce,  park halindeki bir aracın içinden gelen sesler dikkatini çekti.Kevin bir şeyler olduğunu hemen anladı ve harekete geçti.Kevin Kimmel, arabanın camına hafifçe vuran kadını görünce araca doğru yaklaştı.Kadın aracın içinde tek başına oturuyor ve dışarıya bakıyordu. Pencerenin perdesi ise simsiyah renkteydi.Kevin Kimmel, WTVR’ye “Eski ve simsiyah perdeli bir karavan düşünün. Bana hiç normal gelmedi” dedi.Surat ifadesinden ve tavırlarından, Kevin kadının tehlikede olduğunu hemen anladı.
 
Olayı görmezden gelip aracına geri dönmek yerine kadına yardım etmeye karar verdi.Hemen yetkilileri aradı.Beş dakika içinde polisler olay yerine geldi. Kevin tahmininde haklı çıktı.Araçtaki kadın kaçırılmış ve hayat kadını olarak çalıştırılacakmış.Polis, yavaşça kadını rehin alan çiftin gelmesini bekledi ve ardından ikisini de gözaltına aldı.Kevin’ın cesurca hareketi olmasa hikâyenin sonu çok daha farklı bitebilirdi.
 
Olayın üstünde iki yıl geçse de Kevin bunu hiç unutmadı. ABD’nin farklı bölgelerine giderek TIR  ve kamyon şoförlerini insan kaçakçılığa hakkında bilgilendiriyor ve benzer durumla karşılaşmaları halinde neler yapabileceklerini anlatıyor.Kevin, “O gün genç bir kızın hayatı kurtuldu. Onun geleceğini mahvetmek isteyen iki insan ise hakettikleri yerdeler. Şüpheli bir durumla karşılaşırsanız gerekeni yapın ve yetkililere haber verin” dedi.