Yaptığı açıklamalar ile adından sıkça söz ettiren başarılı sosyal medya fenomeni ‘’Başlarda sosyal medya ya ve sosyal medyada zaman geçirmeye çok sıcak bakmıyordum. İnsanlar için zaman kaybı olduğunu ve bu zamanı daha verimli işler için harcamayı düşünüyordum. Fakat gelinen noktada açtığım sosyal medya hesabım üzerinden birçok yeni takipçiye ulaştım. Ürettiğim ve paylaştığım içerikler oldukça büyük rağbet gördü. Özellikle mütevazı yaşantım ve aile fotoğraflarından oluşturduğum koleksiyonum büyük ilgi gördü. Bu da beni çok mutlu etti’’ dedi.

Takipçi sayısının yükselmesi ile birlikte birçok marka ve ürün için reklam teklifleri de aldığını değerlendiren Ferdi Durmuş ‘’Sosyal medyayı reklam ve para için kullanmak istemiyorum. Güzel bir kitle oluşturdum, bu kitleyi sürekli reklam ve bilmediğim ürünler hakkında yorum yaparak kandıramam. Bu yüzden reklam anlaşmalarına sıcak bakmıyorum. Takipçi sayımı artırmayı ve daha geniş kitlelere hitap etmeyi hedefliyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Başarılı sosyal medya fenomeninin instagram sosyal medya platformu üzerinde 266 bin üzeri takipçi sayısı bulunuyor. Bu sayı ise birçok ünlü sanatçı ve modelin takipçi sayısından daha fazla olarak dikkat çekiyor. Fenomenin paylaştığı fotoğraf ve hikâyeler ise anında binlerce kişi tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.