Çöl iklimine sahip olduğu için Dubai her mevsim sıcak bir havaya sahiptir. Dubai'ye gitmek isteyen yabancıların ve Türk vatandaşlarının Dubai vizesi alması gerekir. Her ülkenin kendine özgü bir takım resmi prosedürleri bulunduğu gibi Dubai’nin de vize ve konusunda belli prosedürleri bulunur. Dubai vize işlemleri için ilgili kurumlardan gerekli bilgiler alınabilir.

Vize Merkezi Kimdir?

Vize Merkezi A.Ş. Kanada’dan Afganistan’a, G. Afrika’dan Avustralya’ya kadar tüm dünya vize işlemlerinde başvuru sahiplerine en hızlı, doğru ve güvenilir şekilde rehber olmayı hedefleyen bir firmadır. Vize prosedürleri tüm konsolosluklarda aynı olmasına rağmen şehirler bazında farklı bürokratik süreç işlemekte, farklı belgeler talep edilebilmektedir; bu sebeple Vize Merkezi vize başvuru prosedürlerine en uygun şekilde başvuru dosyanızı hazırlayıp, randevu tarihinizin en hızlı şekilde alınmasını sağlayarak sizi yorucu detaylardan kurtarmaktadır. Gerektiği durumlarda talebiniz üzerine uçak ve konaklama rezervasyonlarınızı, seyahat & sağlık sigortanızı da yaparak vize başvurunuzu eksiksiz evraklarla doğru şekilde ilgili Konsolosluğun akredite ettiği aracı kuruma, çıkarlarınızı koruma koşuluyla seçilen firmalar aracılığıyla yönlendirmektedir. Vize Merkezi kalite standartları çerçevesinde ve sizden gelen yorum, şikayet ve tepkiler doğrultusunda çalıştığı temsilci firmaları sürekli güncellemektedir. Vize Merkezi A.Ş. herhangi bir vize hizmeti yapmayıp sadece gelen çağrıları akredite vize firmalarına yönlendirmektedir. 

Vize Merkezi yirmi yıllık deneyimiyle, daha kolay anlaşılabilir bir dille yazılmış ve somut örneklerle desteklenmiş resmi web sitesi www.vizemerkezi.com üzerinden, vizeyle ilgili son güncel bilgilere ulaşabilmenize yardımcı olan, alanında uzman profesyonel bir danışmanlık firmasıdır. www.vizemerkezi.com Konsolosluk ve outsource ettiği aracı kurumların web sayfalarını referans alarak seyahat amacınıza uygun vize kategorilerine ait evraklar, vize başvurusu yapacağınız şubelerin iletişim bilgileri, dilekçe örnekleri, ülkelere özel vize başvuru formları ve bu formların nasıl doldurulacağına dair bilgilerle vize konusunda oldukça zengin bir içerik sunar.  

Vize Merkezi, adı tescilli bir marka olup “Vize merkezleri”, “vizenin merkezi”, “İtalya vize merkezi” ve benzeri isimler taşıyan firma ve onlara ait.com, .net, .org gibi uzantılı web siteleriyle herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Vize Merkezi, alanındaki bütün işlemleri sadece “Vize Merkezi” tescilli adı altında gerçekleştirmektedir ve bu isimler adı altında yapılan vize işlemlerinden ve hizmetlerinden sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. Vize Merkezi logosunun bulunmadığı ancak adında vize merkezi ve türevlerinin geçtiği web sitesi ve firmalarla herhangi bir alakası bulunmamaktadır.

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

Her ülke gibi Dubai’de sınırlarına girecek olan yabancı vatandaşlardan vize talep ediyor. Dubai vize işlemleri için kolaylık olması açısından online vize alma imkanı bulunuyor. Dubai vizesi almak için gerekli evraklar toplanılır ve yaratılır. Ardından online olarak gönderildiği için değerlendirmeye alınır. Önemli olan istenilen belgelerin eksiksiz ve doğru bir şekilde gönderilmesidir. Dubai vize ücreti yatırıldıktan sonra kolayca vize sahibi olabilirsiniz.

Dubai Vizesi Başvuru Belgeleri

Dubai’ye gitmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ilgili makamlar tarafından talep edilen belge ve evrakları eksiksiz bir şekilde tamamlaması gerekir. Dubai vize işlemleri için şu belgeler istenir:

  • Vize başvuru formu
  • Fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İkametgah adresi
  • Şahsın kendisine ait ev ya da cep telefonu faturası
  • Pasaport
  • Dubai vize ücreti yatırıldığını gösteren dekont.

Dubai Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Biz de işlemleri yetkili makamların yoğunluğuna göre değişiyor. Dubai vizesi almak isteyen vatandaşların tüm prosedürleri istenilen şekilde yerine getirmesi ve doğru bilgiler beyan etmesi vize işlemlerinin sürecini hızlandıracaktır. Dubai vizesi ortalama 3 iş günü içerisinde çıkmış olur. hızlı vize almak isteyenler ise VIP başvuru hizmetlerinden yararlanarak bir gün içerisinde Dubai vizesi almış olurlar.

Dubai Vize İstiyor Mu

Ülkelerin kendine özgü kural ve prosedürleri bulunur. Her ülke sınırlarına girecek olan yabancı ülke vatandaşlarını yakından tanımak açısından vize talep ediyor. Bu ülkeler içerisinde Birleşik Arap emirlikleri de bulunur. Dubai ve Diyar emirlikleri gitmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Dubai vizesi alması gerekir. Dubai vize işlemleri günümüzde online olarak yapıldığı için son derece kolaydır. 

Dubai Vizesi Tek Evrak, Hızlı İşlem (24-36 Saat)

Dubai’ye zaman kaybetmeden seyahat etmek isteyenler hızlı işlemler anlamına gelen VIP başvuru hizmetlerinden yararlanabilirler. Bu doğrultuda Dubai vize ücreti ödenmeli ve tüm belgeler eksiksiz bir şekilde tamamlanmalıdır. Böylece bir gün içerisinde vize başvurusu onaylanır.

Dubai Vize Ücreti 2021

Vize ücretleri her yıl güncellenir ve ilgili birimler tarafından vatandaşlara duyurulur. Dubai vize ücreti vizenin türüne göre değişiyor. Bu nedenle Dubai vize almak isteyenlerin bize türünü belirleyip Bu doğrultuda istenilen evrakları ve Dubai vize ücreti göstergesi olan dekontu ilgili birime teslim etmesi gerekir.

Dubai Vize Başvurularından Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dubai’ye seyahat edecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının öncelikle olarak gidiş amaçlarını ve vize türünü belirlemeleri gerekir. Ardından ilgili makamlardan gerekli bilgiler alındıktan sonra istenilen belgeler online olarak gönderilir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus tüm belgelerin güncel olmasıdır. Bu hususlara dikkat edildiği takdirde kısa sürede Dubai vizesi alınır.

Dubai Yeşil Pasaporta Vize İstiyor Mu

Dubai dışarıdan gelecek olan yeşil pasaport sahiplerinin 90 günü aşmayan seyahatlerinde vize talep etmiyor. Bu doğrultuda yeşil, gri ve siyah pasaport sahiplerinin 180 gün içerisinde 90 günü aşmayan seyahatleri için herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Fakat bordo pasaport sahiplerinin Dubai vizesi alması gerekir.