İstanbul kurye olarak İstanbul sınırlarını kapsayan kurye hizmetimiz oldukça kapsamlıdır. Avrupa Yakası’ndaki kurye ihtiyaçlarının giderilmesinin yanı sıra Anadolu Yakası için de kapsamlı ve profesyonel kurye hizmeti vermekteyiz. İstanbul kurye hizmeti almak ve hızlı kurye avantajından yararlanmak için şirketimiz ile kolayca iletişime geçebilirsiniz.

Moto Kurye olarak sadece sektöre ismimizi vermedik aynı zamanda tüm şehri kapsayacak yeni programlar ile de çağdaş yöntemleri tercih ettik. Moto Kurye adı ile verdiğimiz hizmetlerimiz çok yönlü bir stratejiye sahiptir. Sadece hızlı, acil ve standart kurye seçeneklerini değil daha kapsamlı kurye metotlarımız da bulunmaktadır. Kısa sürede ve istediğiniz saatte paketinizi teslim etmek istiyorsanız mutlaka ekiplerimiz ile görüşerek detaylı bilgi almalısınız.

Avrupa Yakası için Gece Kuryesi Avantajı

İstanbul Avrupa Yakası’nın tüm bölgelerine hızlı kurye seçeneği sunuyoruz. Mesai saatleri dışında oluşan kurye ihtiyaçlarını ise gece kurye hizmetimiz ile çözüyoruz. Günün her saati ve haftanın her günü hazır olan ekiplerimiz, paketlerinizi adresinize teslim ediyor.

Standart mesai gün ve saatleri dışında hızlı kuryeye ihtiyacı olan kişiler kolaylıkla gece kuryesi hizmetimi değerlendirebilir. Adresten teslim alınan paket, alıcı adresine kısa sürede ulaştırılır. Aradaki mesafe göz ardı edilmeden gerçekçi saat hesaplamaları ile istenilen saatte, istenilen adrese teslimat yapıyoruz. Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na ya da sadece Avrupa Yakası içerisinde fark etmeksizin İstanbul il sınırları içerisindeki tüm adreslere hizmet vermekteyiz.

Avrupa Yakası için Arabalı Kurye Hizmeti

Acil kurye ihtiyacınız var ancak paketinizi taşımak için motor yetersiz mi? Bu durumda şirketimiz ile iletişime geçerek arabalı kurye hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Motorların taşıyamayacağı yükteki paketlerinizi özel araçlarımız ile taşıyor ve adrese teslim ediyoruz. Acil kurye, motorlu kurye, gece kuryesi ya da arabalı kurye fark etmeksizin tüm hizmetlerimiz hakkında bilgi edinmek için https://motokurye.com.tr/ adresini kullanabilirsiniz. İletişime geçmek için ise [email protected] uzantılı e – posta adresimiz üzerinden bize ulaşabilir ve randevu talep edebilirsiniz. Kısa sürede adresinize gelerek paketinizi teslim alıyor ve İstanbul içi istediğiniz adrese paketinizi teslim ediyoruz.