Marmaris’e gelip de mavi tur yapmadan, bu cennetten ayrılmak olmaz. Marmaris mavi tur için birbirinden güzel plajlar, keşfedilmeyi bekleyen bakir koylar ve muhteşem adalar mavinin en güzel tonlarının barındığı ilçe açıklarında ve çevresinde sizi bekliyor. İnsanın ruhuna temas eden sımsıcak güneşi ve yemyeşil doğası ile akciğerlerinize oksijen depolayabileceğiniz tertemiz havasının barındığı muhteşem koylar mavi turun çeşitli etaplarında keşfedilmek için sizleri bekliyor.

Marmaris’te çıkacağınız mavi tur çeşidi ihtiyacınıza göre farklılıklar gösterecektir. Daha çok yabancı turistlerin tercih ettiği turistik geziler için düzenlenen mavi turların yanında amatör balıkçılar için düzenlenen mavi turlar da bulunmaktadır.

Herkese, Her keseye Özel Turlar

Mavi tur için tercih edebileceğiniz farklı seçenekler mevcut günübirlik tekne turlarına katılabileceğiniz gibi Marmaris özel tekne kiralama seçeneği ile de engin maviliklere yol alabilirsiniz. Günlük tekne turları ile çoğunluğa ayak uydurmayı tercih eden tatilciler olduğu gibi özel tekne kiralama ile kendi rotalarını özgürce oluşturmak isteyen ziyaretçilerimiz de olabilmektedir. Günlük turlarda gidilmesi gereken rota bellidir ve bu programın dışına çıkılmaz öğle yemeklerinde tüketeceğiniz öğün cinsi ve miktarından mola verdiğiniz koylarda veya plajlarda geçireceğiniz zaman dilimlerine kadar her şey standarttır. Özel yat veya tekne turlarında ise hâkimiyet genellikle sizde olur. Ufak tefek nüanslar dışında yapacağınız mavi tur yolculuğuna tamamen siz hükmedersiniz. Gezmek istediğiniz ada veya plajda bulunmak istediğiniz zaman dilimlerini kendiniz tayin edebilir, öğle öğünlerinde size sunulacak yiyeceklerin tercihini de siz yapabilirsiniz. Özgür ruhlu ziyaretçilerimizin tercihi olan Marmaris özel yat kiralama hizmetinden faydalanırken tura çıkacağınız saati de siz belirlersiniz. İster günlük turlar ister özel turlar olsun Marmaris’te size en uygun mavi turu seçebilirsiniz.

Günlük turlar ve özel tekne kiralamalı turlar bir biri ile kıyaslandığında her iki seçenek için öne çıkan bazı noktalar vardır. Sosyalleşmeyi ve kalabalığı seven tatilcilerimiz günlük turlar ile daha çok insanla tanışıp, tur esnasında düzenlenen aktivitelerde daha eğlenceli dakikalar yaşayabilir. Özel turlar ise tüm bir yılın yorgunluğunu sakin bir şekilde kafa dinleyerek huzur içinde geçirmek isteyen tatilcilerimize hitap etmektedir.

Marmaris günlük turlar ve özel turlar tamamen tatilcilerimizin bakış açısı ve taleplerine bağlı olarak seçilebilir. Bizler marmaristravelagency.com olarak Marmaris tatilini dolu dolu geçirmek isteyen ziyaretçilerimiz için rehberlik ve danışmanlık yapmaktayız. Marmaris tatilinizi planlamadan önce mutlaka bize sosyal medya araçlarımız, iletişim numaralarımız veya canlı sohbet hattımız aracılığı ile ulaşın. İhtiyacınız olan Marmaris tatilini en uygun fiyatlarla en gözde mekânlarda huzur içinde yapmanızı sağlayalım. Hemen şimdi bize ulaşın!