ADANA (AA) - Case IH, Adana Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı'nda sergilediği güçlü ve modern tasarımlı traktörleri ve traktörleri iş makinesi fonksiyonlarına kavuşturan FL 4.20 Pro ön yükleyicisi ile ziyaretçilerin ilgisini topladı.

Case IH'ı, Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde bugün açılan fuarda sergilediği birbirinden güçlü, en son teknolojiyle donatılmış dayanıklı traktörlerinin yanı sıra traktörleri tam donanımlı bir iş makinesine dönüştüren FL 4.20 Pro Ön Yükleyicisi ile de ziyaretçilerden tam not aldı.

Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, verimli topraklarıyla dikkat çeken Çukurova yöresinde yer alan Adana’nın gerek tarım ekonomisindeki yeri gerekse de sahip olduğu çiftçi profiliyle kendileri için önemli illerin başında geldiğini belirtti.

Teknolojide yaşanan gelişmelerin, tarımsal makine ve ekipmanlara olan yansımasının çiftçilerin beklentilerini de değiştirdiğini ifade eden Özdemir, “Her alanda olduğu gibi tarım alanında da teknolojinin sunduğu yenilikler, zaman ve maliyetten tasarruf, verimlilikte de ciddi artışlar sağlıyor. Yenilikçi bu teknolojileri deneyimleyen çiftçiler ise traktörlerden daha iyisini beklemeye başlıyor. Bizler de Case IH markamızla bu anlamda, çiftçilerimizi, verimlilik sağlayan en iyi teknik özelliklerle birlikte en şık tasarıma da sahip traktörlerle bir araya getiriyoruz.” ifadesini kullandı.

Özdemir, Case IH ailesinin en yeni üyesi olan; modern tasarımlı, güçlü motor seçenekleri ve performansını kanıtlanmış transmisyonuyla dikkat çeken Farmall C serisinin, sahip olduğu tüm bu üstün özellikleriyle yine Türk çiftçisinin bir numaralı tercihi olmaya hazır olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Fuarda ziyaretçilerle buluşturduğumuz Case IH Optum CVX serisi traktörlerimiz ise daha geçtiğimiz hafta İtalya’da düzenlenen EIMA 2016’da Yılın Traktörü Ödülü’nü kazanan çok özel modellerimizden. En ağır işler için tasarlanan Optum CVX serisi, sahip olduğu farklı ve modern kaporta tasarımı, teknik ve donanımsal özellikleri, kompakt yapısı ile kendine ait yeni bir sınıf oluşturuyor. Standımızda bu yılın en farklı ve dikkat çeken bir diğer ürünü ise FL 4.20 Pro ön yükleyicisi. Üstün tasarıma ve ürün geometrisine sahip olan yeni FL 4.20 Pro ön yükleyicisi; 3,9 metre kaldırma yüksekliğine ve 2 tonu aşkın kaldırma kapasitesine ulaşarak traktörleri tam donanımlı bir iş makinesi haline getiriyor. Onların tüm tarımsal ihtiyaçları karşılayabilmesini sağlıyor. Ziyaretçilerimizle ilk kez Adana Tarım Fuarı’nda buluşturduğumuz bu ayrıcalıklı ürünümüz, özellikle hayvancılık ile uğraşan çiftçilerimizin de beğenisini kazandı.”

Özdemir, CASE IH ailesinin birbirinden sağlam, üstün performanslı ve son teknolojiyle donatılmış modern tasarımlı ürünleriyle üstün bir markanın ayrıcalıklarını tüm ziyaretçilere fuarda bir kez daha yaşatmaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.