Kullanıcılar isterlerse kolay alış/satış sayfasından almak yada satmak istedikleri miktarı girerek hızlı ve kolay bir şekilde kripto para ve Bitcoin alıp satabiliyorlar, yada gelişmiş alış/satış ekranlarından alış/satış tahtalarındaki fiyatları takip ederek en uygun fiyattan alım satım yapabiliyorlar.

Telefon, tablet veya bilgisayar gibi farklı cihazlardan kullanılabilen grafik arayüzü ile kullanıcılara  kullanım kolaylığı sağlayan Barimeks kripto para ve Bitcoin yatırımcılarına bir çok avantajlı kampanya da sunuyor. 

Barimeks %0 komisyon kampanyasıyla 1 Ocak 2020 tarihine kadar üye olan tüm kullanıcılarına kayıt tarihinden itibaren 3 ay boyunca piyasa alış/satış işlemlerinde komisyon ödemeden işlem yapabilme imkanı sağlıyor. Piyasa yapıcı işlemlerde ise %0.2 den başlayıp aylık hacime göre düşen düşük komisyon ücretleri sunuyor. 

Barimeks’in ayrıcalıkları bunlarla da bitmiyor. Platformu tanıdık ve arkadaşlarına tavsiye ederek platformun tanıtımına katkıda bulunan kullanıcılarına %20 ödemeli referans kampanyası sunuyor. Bu kampanyada sisteme referans linki ile davet edilen kullanıcılarn ödedikleri komisyon ücretlerinin %20’si davet eden kullanıcılara ödeniyor.

Ayrıca Barimeks anasayfasında son 24 saatlik güncel bitcoin fiyatlarını takip edebilir, fiyat grafikleri sayfasından ise gelişmiş teknik analiz araçlarını kullanabileceğiniz Tradeview arayüzü ile kripto para ve Bitcoin fiyat grafiklerine ücretsiz erişebilirsiniz.

Bunlarında dışında, Barimeks kripto para ve Bitcoin konusunda toplumun bilgi seviyesini ve bilincini arttırmak için çeşitli eğitici video ve makaleler hazırlıyor. Barimeks YouTube kanalında eğitici bir çok video yayınlanıyor. Barimeks Medium kanalında ise eğitici birçok makale yayınlanıyor. Bitcoin nedir, nasıl alınır, nasıl saklanır, değeri neden artıyor konularını merak ediyorsanız Barimeks medium sayfasındaki “Bitcoin nedir?” isimli yazıyı okuyabilirsiniz.

Gelişmiş grafik arayüzü, kolay alış satış özelliği, düşük ücretler, kullanıcıya özel kampanyalar ve daha fazlası ile Türkiye’nin en güvenli ve en gelişmiş kripto para ve Bitcoin borsası Barimeks ile siz de kripto para ve Bitcoin almak satmak yada ticaretini yapmak istiyorsanız hemen üye olun ve ayrıcalıklardan faydalanın. Barimeks’in sloganı ise; Barimeks ile kolayca Bitcoin al, Bitcoin sat, ticaretini yap.

Not : yatırım tavsiyesi değildir.