Menkul.com adresi ziyaretçileri için titizlikle yaptığı çalışmalar sonucunda oluşturduğu veriler ile tek bir adres üzerinden borsa piyasaları hakkında ihtiyaç duyduğunuz her şeye ulaşmanızı sağlamaktadır. Menkul.com adresinin borsa piyasaları ve diğer yatırım piyasaları ile verdiği hizmetler tamamen ücretsizdir. Ek bir ücret ödemeden borsa piyasaları ile ilgili ulaşacağınız veriler;

1. Dünya Borsa Piyasaları

Dünya borsa piyasaları ile ilgili verilere kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlayan menkul.com adresi, dünya borsalarını üç grupta incelenmektedir; Asya borsaları, Avrupa Borsaları ve Amerika Borsaları. Dünya borsa değerlerini takip ederken ulaştıklarını son miktarı ve farkı gözlemleyebilirsiniz. Farklar son değer ile bir önceki değer arasındaki farkları yansıtmaktadır, böylelikle borsada ne derecede zarar ya da kâr yaptığınızı takip edebilirsiniz.

2. Emtia Borsası

Emtia borsası kapsamında sunulan birimler; petrol, alüminyum, bakır, bilezik, nikel, kurşun, gram altın, gümüş, rhodium, paladyum, platin, gümüş, sığır, kahve, kakao, pamuk, mısır, şeker, yağ ve buğdaydır. Bu birimleri takip ederken alış ve satış fiyatlarının yanı sıra, ulaştıkları son fiyatı da inceleyebilirsiniz. Ayrıca oluşan kâr ya da zarar durumunu yüzdelerle de takip etme imkânınız bulunmaktadır.

3. Borsa İstanbul

Eski adıyla İMKB, yeni adıyla ise BIST olan borsa piyasası değerleri, sembolleri ile belirtilmektedir. Bu sembollerin yanında ise son güncelleme saati, son piyasa değeri, ulaştığı en düşük ve yüksek değerler, TL cinsinden değeri, hacmi ve kâr veya zarar yüzdesi yer almaktadır.

4. Hisse Senetleri

BIST piyasasında olduğu gibi, aynı özelliklere sahip hisse senetleri tablosu ile ulaşmak istediğiniz tüm bilgilere tek grafik aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Borsa piyasaları hakkında verilen bu bilgilerin yanı sıra, borsa piyasalarını yakından ilgilendiren ve etkileyen borsa haberlerine de menkul.com ayrıcalığı ile ulaşmanız mümkün. Bu haberler doğrultusunda piyasa değişimleri hakkında fikir yürüterek hesaplama işlemleri yapmak isteyenler için ise hesaplama araçları bulunmaktadır.