Sezona kötü başlayan Beşiktaş yeniden toparlanmayı başardı. Ligde 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan Beşiktaş, son 6 maçta kalesinde sadece 1 gol gördü. 

Gruplarda hiç puanı olmayan Beşiktaş Abdullah Avcı yönetiminde Slovan Bratislava takımından 3 puan almak için sahaya çıktı. Maç İstanbul’da oynandı. Zorlu 90 dakikadan Beşiktaş 3 puanı alan taraf oldu ve galibiyet serisine bir maç daha eklemiş oldu. Siz de bu maçlar hakkında Axessbet Twitter hesabından bilgi alabilirsiniz. Peki, maç nasıl ilerledi?

Maç Anlatımı

Vodafone Park’ta mücadele saatler 20.55’i gösterirken başladı. 35 dakikası golsüz geçen maçın ilk golünü Slovan Bratislava tarafında Çekyalı oyuncu Erik Daniel kaydetti. İlk yarıda Beşiktaş’ın baskılarına rağmen başka gol olmadı ve Beşiktaş’ın bir penaltı beklentisini hakem karşılıksız bıraktı.

Axessbet  İkinci yarının başında Beşiktaş takımında çift değişiklik oldu. Rebocho yerine Adem Ljajic, Tyler Boyd yerine de N’Koudou oyuna dahil oldu. Tempoyu arttıran Beşiktaş karşılaşmanın 75. dakikasında N’Koudou’nun ortasında Enzo Roco’nun kafa vuruşuyla golü buldu. Rakip Slovan Bratislava sık sık kalelerine yaklaşan Beşiktaş’ı faullerle durdurmaya çalıştı. Maçın 90 dakikası 1-1 tamamlanırken 90+1’inci dakikada Beşiktaş’ın baskıları sonuç verdi ve penaltı kazandılar. Topun başına geçen Adem Ljajic topu ağlarla buluşturarak maçın skorunu belirlemiş oldu.

Maç Sonu Turgay Demir Açıklamaları

Ünlü spor yorumcusu Turgay Demir ‘’Abdullah Avcı bu turnuvayı önemsemedi. Dolayısıyla takımdaki futbolcular da önemsemedi. Slovan Bratislava maçındaki 11 ideal olmaması Abdullah Avcı’nın önemsemediğinin belirtisiydi. İkinci yarı ciddiye aldı ve takımda ciddiye alarak kazandı. ‘’ ifadelerini kullandı.