Bir seyahat planı yaparken zorlananlardan mısınız? Bugün sizin için gezi sitesi önerimiz olan GeziLinki.com  'dan bahsedeceğiz. Gezilinki sizin için tüm tatil ve seyahat planını yapan harika bir gezi rehberidir. Ücretsiz bloglara sahip olan Gezilinki.com sayesinde tatilinizi en güzel şekilde geçirebilirsiniz. Burada önemli olan noktalardan birisi kesinlikle üyelik gerektirmeyen bir site olmasıdır ve kendinizin de dikkat edeceği gibi GeziLinki.com üzerinde reklamlar yok denecek kadar azdır. Kısacası, elinize çayınızı alarak hoş vakit geçirirken bir yandan tatil planınızı yapacağınız GeziLinki.com sayesinde seyahatleriniz artık eziyet olmaktan çıkıp keyifli olmaya başlayacak.

Kış Tatili İçin Öneriler! GeziLinki.com Sayesinde Sizlerle!

Birçoğumuz için kış mevsimi tatilleri muhteşem geçer. Güzel bir şöminenin verdiği rahatlığı kimi zaman yaz tatillerinde bulamayız. Ailecek geçirilecek en güzel vakitleri oluşturan kış mevsimi tatilleri için GeziLinki.com  üzerinde mükemmel lokasyonlar bulabilirsiniz. Üstelik muhafazakar ailelere özel seçenekler sunan Gezlinki.com sayesinde ailecek unutulmaz anlar yaşayacağınıza eminiz. Artık gezi sitesi aramak için vakit kaybetmeyin!

Villa kiralama seçeneklerinden en uygun fiyatlı tatil paketlerine kadar sunan GeziLinki.com dışında başka bir gezi sitesine ihtiyacınız olamayacak. En güzel restoranların, konaklama seçeneklerinin ve turların tüm bilgilerine Gezilinki sayesinde erişebilirsiniz. Haydi, durmayın! Bavulları hazırlama vakti. Şimdi ister yurtdışı ister yurtiçi tatil planlamanın tam zamanı. Hayat kısa, GeziLinki.com sayesinde keyifli birkaç an yaşamanız için yeterince uzun! 

Kamp boyunca gösterdikleri performans ve kamp sonundaki proje yarışmasıyla değerlendirilen katılımcılardan Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu Zeynep Rümeysa Yorulmaz üçüncü olarak 8 bin TL, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği dördüncü sınıf öğrencisi Ozan Sazak ikinci olarak 10 bin TL ve birinci olan Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği dördüncü sınıf öğrencisi Alper Reha Yazgan da 15 bin TL olmak üzere toplamda 33 bin TL ödülün sahibi oldular. Ayrıca kampa dahil olan tüm katılımcılara kariyerlerine değer katacak ‘Başarı Sertifikası’ verildi.