ÇORUM (AA) - Çorum'da, 27-30 Kasım tarihleri arasında düzenlenen "3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı"nı, 80 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi. 

Fuar organizatörü Fevzi Atasagun, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı ziyaret ederek, fuar çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TSO Fuar ve Sergi Kompleksinde 27-30 Kasım tarihleri arasında 3'üncüsü düzenlenen fuara, 40 ilden 250 firmanın katıldığını ifade eden Atasagun, geçen yıla göre daha az sayıda firmanın, daha geniş bir alanda stant kurarak, tanıtım yaptığını söyledi.

Fuarı 80 bin kişinin ziyaret ettiğini belirten Atasagun, "Civar illerden yaklaşık bin civarında otobüs ile servis hizmeti verdik. Bu tür teşviklerle fuarımız yaklaşık 80 bin civarında ziyaretçi ağırladı. Katılan firmalarımıza ve desteklerinden dolayı TSO'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- Katılımcılar organizasyondan memnun

TSO Başkanı Başaranhıncal da Çorum Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın artık markalaştığını, ziyaretçi sayısının her geçen yıl arttığını söyledi.

Fuar organizasyonunun başarıyla tamamlandığını dile getiren Başaranhıncal, "Fuarın ev sahibi olarak hem organizasyon firmasının denetlenmesi hem de bir sonraki yıl daha iyi bir organizasyon yapılması için katılımcı firmalarımızla anket çalışması yaptık. Anket sonuçları, katılımcı firmaların genel olarak organizasyondan memnun olduklarını, gelecek yıl da fuara katılmak istediklerini göstermektedir. Anket çalışmasıyla birkaç eksik husus tespit edilmiş ve bir sonraki yıl aynı sorunların yaşanmaması için gerekli tedbirler alınmıştır” ifadelerini kullandı.